"Міняю жінку": чим українська родина обурить жінку зі Шрі-Ланки

Міняю жінку
Міняю жінку: конфліктний обмін родин з України та Шрі-Ланки
Freepik

Дивіться епізод "Міняю жінку" про обмін родин з України та Шрі-Ланки.

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна” ви можете переглянути популярне реаліті-шоу Міняю жінку. У 6 випуску 10 сезону відбувся напружений обмін родин з України та Шрі-Ланки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міняю жінку": чим закінчиться конфлікт киргизької доньки та нової мами-українки

У далекій Шрі-Ланці живе родина Аджита, Сандуні та двох доньок Кушаля і Гавеша. Вони вважають себе щасливою родина, яка дотримується буддистських традицій. Тато Аджит багато працює, тому Сандуні займається господарством та дітьми. Дочок виховують за суворими місцевими звичаями та всюди їх супроводжують. Родина хоче поділитися своїм життєвим досвідом із людьми іншої культури.

Сім'я бізнесвумен Лілія, альпініста-монтажника Євгена та їх сина Ярослава живе у Дніпрі. Жінка працює керівницею логістичного відділу, тому має серйозний та жорсткий характер, який застосовує і в родинному спілкуванні. Вона вважає, що її чоловік лінивий та мало приділяє уваги сину. До того ж Євген має низку шкідливих звичок, які негативно впливають на сімейну атмосферу. Лілія сподівається, що участь у проєкті покаже чоловікові, що можна жити інакше.

Обмін між кардинально різними культурами — справа непроста. Чи вдасться жінкам пристосуватися до нових умов?

Дивіться реаліті-шоу "Міняю жінку" з понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна”.

Новини по темі