"Міняю жінку": до чого приведе насильницький конфлікт у новій родині

Міняю жінку
Міняю жінку: обмін родин з вірменином та в'єтнамкою
Freepik

Дивіться епізод "Міняю жінку" про обмін родин з Кропивницького та Одеси.

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна” ви можете переглянути популярне реаліті-шоу Міняю жінку. У 4 випуску 8 сезону відбувся особливий обмін родин з Кропивницького та Одеси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міняю жінку": як пройде обмін родин, які знайомі вже 19 років

Родина вірменина Тиграна та українки Юлії із синами Давидом та Марком живуть у Кропивницькому. Це активна та енергійна сім'я. Стосунки подружжя почали розвиватися дуже стрімко, а одружилися, коли жінці було 17 років. Та не все так ідеально — у родинному житті було домашнє насилля. Через це Юлія досі має велику образу та злість, проте боїться про це сказати. Вона сподівається, що проєкт "Міняю жінку" допоможе налагодити стосунки в сім'ї.

В Одесі проживає подружжя українки Юрія, в'єтнамки Тіні та їх сина Дмитра. Чоловік зустрів майбутню дружину у В'єтнамі, коли був там по роботі моряком. Пара закохалася з першого погляду, а Юрій навіть полишив свою професію, аби не покидати надовго жінку. Вони у шлюбі вже 16 років. Тіні подобається, що в Україні жінка має більше свободи та впливу. Вона хоче більше дізнатися про країну за допомогою проєкту.

У цьому обміні участь взяли аж 3 різні національності, тож тиждень у нових родинах має бути насиченим. Чи вийде у двох різних сімей провести час без конфліктів?

Дивіться реаліті-шоу "Міняю жінку" з понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна”.

Новини по темі