«Міняю жінку»: Мама з Канади навчить українців жити по-сучасному

Міняю жінку
09:30
Будні
Мама з Канади навчить українців жити по-сучасному | Міняю жінку | 1+1
Фото: Freepik

А харків'янка виведе канадську родину «в люди».

Поділитися:

Сьогодні, 22 жовтня о 22:45, глядачі каналу 1+1 побачать продовження 14 сезону улюбленого реаліті-шоу мільйонів українців – «Міняю жінку».

Цього разу на телеглядачів чекає міжнародний обмін. Перша сім’я – емігранти з Молдови з етнічною мамою українкою живуть в Канаді. Наталя вийшла заміж за молдованина Володимира. Зараз жінка працює в салоні краси перукарем, а чоловік – в американсько-канадській компанії. Пара виховує двох доньок: старшу Софію та молодшу Емму. Переїзд до нового континенту на початку спричинив деякі фінансові проблеми та непорозуміння в родині. Голова родини взяв на себе майже всі обов’язки по веденню домашнього господарства і трохи ображений на дружину за те, що вона недостатньо приділяє часу дітям, як мама.

Друга родина з Харківщини з Малої Данилівки. Мама Тетяна за професією медик, але наразі знаходиться в декретній відпустці. Тато Тарас – адвокат. У пари росте двоє діток: старший син Михайло та молодша донька Майя. На думку, Тетяни та Тараса вони схожі на «італійську родину». Без скандалів жити не можуть, але це ще більше підігріває їхні почуття один до одного. На проекті вони вирішили знайти ще більше яскравих вражень та відчуттів.

Перший день обміну здивував жінок. Тетяна була щасливою, що вона їде до Канади, тому одразу вирішила спробувати все по-максимуму, аби потім не шкодувати. Але «відірватися на повну» так і не вдалося. Жінка не могла зрозуміти, чому за 4 роки проживання в іншій країні її тимчасова родина ніде не побувала, крім парку та супермаркету. Так, нова мама потрохи почала виводити родину «в люди». А от канадська гостя Наталя, яка вдома дітьми майже не займається, образилася на нового чоловіка за те, що він не довіряв їй догляд за восьмимісячною донькою. Тарас же побачивши, як Наталі важко дається приготування сніданку для малечі, вирішив не поступатися своїй позиції. В решті-решт нова мама вирішила, що це відголоски пострадянського виховання.

Під час зміни правил обидві жінки вирішили на певний час змінити звичайне життя родин. Тетяна запропонувала Володимиру стати справжнім канадцем не тільки на словах, а й на ділі. Більше того, нова мама вирішила допомогти тимчасовому чоловікові побороти фобію сісти за руль після автокатастрофи. Наталя ж не забула про свій стиль життя, тому запропонувала Тарасові допомогти їй по господарству та приготувати сніданок для мами.

Як закінчився обмін і що з нових правил сподобалося родинам, а що ні, дивіться вже сьогодні о 22:45 – у реаліті «Міняю жінку» на 1+1.

Новини по темі