"Міняю жінку": що здивувало багатодітну маму у квартирі чайлдфрі-художниці

Міняю жінку
09:30
Будні
Міняю жінку: незвичний обмін родин з Броварів та Києва

Багатодітна мама Олена та вільна від дітей художниця Марія у проєкті "Міняю жінку".

Поділитися:

У шостому випуску 9 сезону "Міняю жінку" дві родини обміняються місцями, щоб краще зрозуміти один одного та покращити свої стосунки.

Бровари. Київщина

Родина Танчинець — зразок традиційних цінностей. Олена та Женя впевнені, що дітей багато не буває, тому у них уже троє: Софія, Антон та Єгор. Дружина піклується про дітей та побут, а чоловік багато працює. Олена відчуває, що їй не вистачає підтримки поруч, і це подекуди призводить до конфліктів у родині.

Київ

Інша пара живе у столиці. Дітей художниці Марії замінює чоловік-програміст Олександр, а також домашні улюбленці — кіт та собака. У щасливих стосунках пара живе 5 років. Щоправда, на прояви любові партнера героїня реагує екстремально. Олександр хоче мати дитину, але Марія поки не готова. Саме він став ініціатором участі у проєкті. Він мріє, аби кохана зрозуміла, що діти в родині — це щастя.

Чи вдасться родинам отримати корисний досвід та покращити стосунки? Традиційна мама Олена буде здивована, коли побачить, як живе її опонентка. Дивіться у шостому випуску 9 сезону "Міняю жінку".

Новини по темі