Міняю жінку: українка навчить тайського чоловіка працювати

Міняю жінку
09:30
Будні

Дивіться Міняю жінку о 22:00 на телеканалі 1+1

Поділитися:

У середу о 22.00 на телеканалі "1+1" у другому випуску одинадцятого сезону реаліті-шоу Міняю жінку відбудеться міжнаціональний обмін господинями між двома сім'ями, які подолали понад 7000 км, щоб поділитися одна з одною своїми традиціями, досвідом, зрозуміти свої помилки в сімейному житті та змінитися на краще.

Сьогоднішній випуск проекту змінить світогляд не тільки учасників програми, а й телеглядачів, адже вони побачать справжнє життя тайського народу в глибинці, позбавленій багатства і блиску звичних для туристів готелів.

У наступному випуску сім'я шахтаря з міста Тернівка Дніпропетровської області на тиждень обміняється мамами з простою родиною з Таїланду. Правила, традиції і умови життя цих сімей настільки різні, що "точки дотику" між іноземними господинями і "прийомними сім'ями" знайти буде вкрай важко.

Тайці на ім'я Тем з сонячного містечка Нонг Хан доведеться випробувати на собі не тільки суворі погодні умови української зими, а й "приміряти" роль "світської левиці" Тернівки, взяти участь у традиційному новорічному щедрування і вперше в житті відвідати сауну.

У той же час, українка Юлія віч-на-віч зіткнеться з реальним життям простої тайської родини в маленькому містечку. Цілий тиждень їй доведеться прожити у нужденних умовах і відчути, як це - утримувати сім'ю важкою фізичною працею.

Тем - скромна тайська жінка, яка працює офіціанткою, посудомийкою і прибиральницею в кафе. Незважаючи на важку працю і бідність, вона покірно виконує всі покладені на неї обов'язки і ніколи не скаржиться на життя. Чоловік Тем Екарат - тимчасово безробітний, тому весь сімейний бюджет, а також догляд за маленькою дочкою, лежить на плечах його тендітної дружини.

У Таїланді жінки займаються будинком та дітьми. Але в нашій родині не так. Якщо я не працюватиму, ми будемо злидарювати, - говорить Тем.

Екарат любить свою сім'ю, але вважає, що доглядати за своєю машиною цікавіше, ніж ходити на роботу. Сім'я тісниться у невеликій кімнаті в будинку родичів.

У родині Юлії та Геннадія з міста Тернівки все зовсім інакше. Чоловік Юлії працює шахтарем і повністю забезпечує свою сім'ю. Його заробітку, який дістається важкою і небезпечною працею, вистачає на всі забаганки його дружини - від походів в ресторани з подругами до обслуговування в салонах краси і дорогої собаки.

Я не розумію жінок, які не люблять себе, - говорить Юлія.

Геннадій і Юлія дуже кохають один одного, але чоловік впевнений - гроші можна витрачати більш розсудливо.

Чим шокують тендітну тайку звичаї "прийомної" сім'ї і чи зможе українка перевиховати ледачого чоловіка в Таїланді, дивіться вже сьогодні о 22.00 на телеканалі "1+1".

Новини по темі