«Це він мене вмовив!»: учасниця Міняю жінку айтівиця Марина розповіла, чому вони з чоловіком вирішили знятися в реаліті та що її найбільше здивувало під час зйомок

Міняю жінку
Міняю жінку: айтівиця Марина - про сім'ю, з якою обмінялися життям та стосунки з чоловіком після реаліті

Міняю жінку: айтівиця Марина розповіла, що стало для неї несподіваним під час зйомок реаліті та чи спілкується із сім'єю, з якою обмінялися життям

Поділитися:

Щоп'ятниці о 19:00 на телеканалі 1+1 Україна транслюється новий, 16 сезон розважального сімейного реаліті-шоу Міняю жінку. У новому випуску сім'ями обмінялися айтівиця Марина Гавришко та бандуристка і візажистка Вікторія Потьомкіна.

Прогресивна сім'я Гавришко з Гостомеля, яка працює в IT-сфері, і сім'я Потьомкіних з Києва спробували приміряти на себе нові ролі й адаптуватися до незвичних для них правил у сім'ї.

Марина Гавришко в інтерв'ю сайту 1plus1 розповіла про свою участь у реаліті-шоу і про те, що стало для неї найнесподіванішим під час зйомок. Вона також зізналася, що їй не довелося вмовляти чоловіка на участь у Міняю жінку, адже він сам вмовив її на це.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Maryna Vyshnyak (@marrina_vish)

Як ви вмовили чоловіка на участь у реаліті?

- Це він мене вмовив!

Що ви особисто винесли з участі в реаліті-шоу Міняю жінку?

- Зрозуміла, що сім'ї бувають різними. Також бувають сім'ї, в яких хаос і нещирість. Я думала, що люди вже так не живуть, бо в моєму оточенні таких родин немає.

Як змінилися ваші стосунки в сім'ї після зйомок?

- Ми дуже сумували один за одним, тому перший тиждень був кайфовим. Ми стали більше цінувати одне одного, але загалом наші стосунки не змінилися.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Maryna Vyshnyak (@marrina_vish)

Чи підтримуєте ви стосунки з сім'єю, з якою обмінялися?

- Ні, не підтримуємо.

Що було найскладнішим або найнесподіванішим під час зйомок?

- Найскладнішим було те, що я не потрапила в сім'ю, в якій я могла б чомусь навчитися. Також мене здивувала нещирість у родині, в якій я жила. А несподіваним було те, що мені дуже сподобалися самі зйомки, робота з неймовірною командою операторів і моя редакторка Наталя - це окрема любов.

Смотріть нові випуски реаліті Міняю жінку на телеканалі 1+1 Україна щоп'ятниці о 18:00, а також онлайн на сайті 1plus1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я полюбила себе»: учасниця Міняю жінку Світлана Новікова розповіла про життя після участі у реаліті та як змінилися їхні стосунки з чоловіком

Новини по темі