Міняю жінку: чим закінчиться мовний конфлікт між двома родинами

Міняю жінку
Міняю жінку: дивіться випуск про обмін родин із Березані та Буковця

Дивіться епізод Міняю жінку про обмін родин із Березані та Буковця

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 15:40 на “1+1 Україна” ви можете переглянути популярне реаліті-шоу Міняю жінку. У 11 епізоді 13 сезону відбувся обмін між Буковцем та Березанню. 

У селищі Буковець, що знаходиться на Гуцульщині живе родина Матержуків: мама Оксана, тато Петро їхні діточки - Марта і Павлик. Петру 32 роки, він працює у Національному парку, а на даний момент перебуває в декретній відпустці по догляду за дитиною. Оксана - вчителька зарубіжної літератури в місцевій школі, а також є депутатом Буковецької сільської ради. В юності саме Петро був першим хлопцем Оксани, вона ж і зробила перший крок на шляху до подружнього майбутнього. Петро є турботливим і відповідальним батьком, відповідає за побут у сімʼї. Пара полюбляє влаштовувати один для одного маленькі сюрпризи та романтичні вечори. Оксана і Петро вирішили взяти участь у проєкті із цікавості, як живуть інші сімʼї в Україні.

У селі Березань на Одещині мешкає подружжя Тетяни і Руслана разом з трьома дітьми - Георгієм, Ярославом і Домінікою. Познайомились двоє 15 років тому на спільній роботі у магазині, а через 3 дні після першої зустрічі вирішили проживати разом. Пара переїхала у село із рідної Одеси. Тетяна і Руслан зізнаються, що відчувають себе самотньо на новому місці, оскільки так і не змогли знайти спільну мову з сусідами. Оксана, за словами чоловіка, має нордичний характер, що інколи є перешкодою у побуті родини і у пари часто виникають непорозуміння. Руслан прагне, аби проєкт допоміг власній дружині подорослішати.

У випуску також виник конфлікт в одній з родин. Один з чоловіків вимагав говорити від героїні російською мовою, що вкотре доводить, наскільки гострою була проблема зросіщення частини українського населення, і що саме українську не толерували деякі представники суспільства, а не навпаки. Чим закінчилася суперечка, та чи вдалося родинам отримати необхідний досвід - дивіться у випуску Міняю жінку на сайті 1+1:

Новини по темі