Міняю жінку: чи зможе українська домогосподрка навести лад в іспанській родині

Міняю жінку
Міняю жінку: українська домогосподарка проти іспанського побуту

Хатня королева проти мисткині-бунтарки: дивіться 4 випуск 10 сезону Міняю жінку

Поділитися:

У 4 випуску 10 сезону шоу Міняю жінку, яке виходить на 1+1 Україна у будні з 15:20, глядачі познайомляться з контрастним обміном: Тетяна, хатня королева з курортного Приморська, вирушає до сонячної Іспанії, де живе волелюбна мисткиня Джеймі.

Тетяна живе у родині зі стоматологом Вадимом. Вона турбується про побут та виховання спільного сина Макара. Жінка звикла до ідеального порядку та вишуканого життя. Зіштовхнувшись з реальністю іспанського побуту, де її опонентка не заморочується домашніми справами, героїня пробує прищепити іспанській родині українську охайність та турботу про дім.

З іншого боку — дизайнерка прикрас Джеймі, яка звикла до спонтанного способу життя та творчого безладу. Разом з чоловіком, музикантом та електриком Карлосом, вона виховує двох доньок Віолетту та Сою. Хатнім справа Джеймі багато уваги не приділяє. Стосунки у парі натягнуті. Оскільки обидва партнери постійно працюють, вони майже не спілкуються. Джеймі бракує уваги, турботи та ніжності. Коли вона опиниться в акуратній українській оселі, то зможе наново поглянути на світ родинного життя.

Випуск сповнений контрастів, смішних моментів та несподіваних відкриттів. Чи зможуть героїні знайти спільну мову та збагатити життя новим досвідом, який допоможе внести зміни у власні стосунки? Дивіться у 4 випуску 10 сезону шоу Міняю жінку.

Новини по темі