Міняю жінку: Героїню з Монголії пограбували в українській сім'ї (ВІДЕО)

Міняю жінку
09:30
Будні
Міняю жінку: Героїню з Монголії пограбували в українській сім'ї (ВІДЕО)

Учора, 10 вересня, в ефір "1+1" вийшов другий епізод міжнародного сезону шоу "Міняю жінку"

Поділитися:

У четвер, 10 вересня, в ефір "1+1" вийшов другий епізод міжнародного сезону шоу "Міняю жінку 10".

У цьому насиченому випуску глядачі побачили, як життями обмінялися темпераментна тернопільська продавчиня Лілія та стримана бухгалтерка Уртнасан з Улан-Батора. Героїні старанно намагалися жити за чужими правилами, та часом їм не вдавалося змиритися з побаченим. Так, 37-річна українка зіштовхнулася з жорстокими традиціями в країні степів, а 52-річна монголка виявила темний бік світлої родини.

В Україні їй довелося жити під одним дахом із найкмітливішим тернопільським таксистом Олегом та 11-річною дівчинкою Таєю, яка запевняє, що страждає від шкідливої звички своїх батьків. І тато, і мама курять просто в будинку, тому під стелею їхніх кімнат завжди хмарно. Від диму.

"Я мало не непритомнію. Мене аж хитає, коли надихаюся", - поскаржилася на камеру Таїсія. А нову маму і взагалі у перший же день знудило від ядучого запаху в оселі-попільничці. Пізніше монголку шокувало те, що донька-школярка погано вчиться, прогуляє уроки, теж курить і навіть краде! Важко повірити, але в своєї нової мами 11-річна дівчина поцупила понад 100 доларів. У жахливому вчинку Таї Уртнасан звинуватила недбайливих батьків. А після цього нарешті втрутилася: показала сім'ї, чим насправді страшне куріння, започаткувала ранкову зарядку і день родини.

Поки Уртнасан муштрувала тернопільську сім'ю, в Улан-Баторі знайомилася з особливими звичаями Ліля. У сакральній для монглолів юрті вона зустріла нового суворого чоловіка. За традицією скуштувала сухий сир, який у прямому сенсі став їй поперек горла, а потім пригостила сім'ю коньяком. Для хоробрості хильнула й сама. Певно, передчувала, що на неї чекає багато випробувань. До прикладу, руханка й ранковий марафон у гори, який вона врешті провалила… Незважаючи на це, Лілю вирішили почастувати, як найдорожчу гостю. Для початку просто на її очах убили барана, а потім наказали чистити тельбухи. Самі ж диву давалися, чому гостя плаче, тремтить і мало не блює.

"Ліля поводилася просто неприпустимо. Вона нехтувала нашими традиціями. Своїй жінці я би подібної поведінки не дозволив", - лютував Хуреопат.

Як реабілітовувалася українка? Чи вдалося їй покинути курити завдяки чарам монгольських шаманок? Дивіться у відео онлайн:

Новини по темі