Міняю жінку: італійка знепритомніє від побаченого в сесійній залі міськради в Україні

Міняю жінку
09:30
Будні
Міняю жінку: італійка знепритомніє від побаченого в сесійній залі міськради в Україні

Не пропустіть новий випуск реаліті-шоу Міняю жінку сьогодні о 22:00 на каналі

Поділитися:

У новому випуску 10-го міжнародного сезону реаліті-шоу "Міняю жінку", який вийде сьогодні о 22:00 на каналі "1+1", дружина депутата керуватиме в італійському місті танцювальною школою, а мешканка Італії буде звикати в Україні до ролі домогосподарки.

Тетяна – дружина депутата Прилуцької міськради. Разом з чоловіком вони виховують маленького сина. У побуті прилуцька красуня намагається до всього підходити творчо – починаючи від приготування сніданку для чоловіка, закінчуючи оформленням інтер'єру квартири.

"Я не кар'єристка, мій шлях - це сім'я. Важливо правильно вибрати чоловіка, тому що це опора у всьому", - вважає Тетяна.

А в італійському місті Віченца вже 10 років живе емігрантка з Києва Анастасія. Її чоловік – колумбієць Еммануель, разом вони виховують двох маленьких дітей. Шість років тому пара вирішила відкрити власну школу танців, і тепер весь час працює по 20 годин на добу, щоб "розкрутити" її. Поки батьки на роботі, діти знаходяться поруч з ними.

"Нам цікаво, як живуть інші люди. До того ж це дуже корисно подивитися на себе зі сторони", - говорить Еммануель про участь у програмі.

Помінявшись на тиждень місцями, українка спробує себе в ролі моделі, а італійка навчить прилуцького депутата правильно знімати стрес.

Що доведе Тетяну до сліз, і що так вразить Анастасію, що вона знепритомніє прямо в сесійній залі міськради?

Не пропустіть новий випуск реаліті-шоу "Міняю жінку" сьогодні о 22:00 на каналі "1+1".

Новини по темі