Як ромська родина змогла ввести в оману всю знімальну групу: "Міняю жінку"

Міняю жінку
Як заможна українка потрапила в традиційну ромську родину — Міняю жінку
Freepik

Дивіться епізод "Міняю жінку" про те, як родина обманула знімальну групу проєкту.

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна” глядачі можуть переглянути улюблене популярне реаліті-шоу Міняю жінку. У 8 випуску 1 сезону відбувся емоційний обмін родин з Бортничів та Одеси. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міняю жінку": як успішна мама навчатиме нового тата заробляти

У Бортничах, що на Київщині, проживає традиційна ромська родина. Вона складається з трьох поколінь жінок — бабусі Тамари, мами Катерини та доньок Каті від першого шлюбу Томи й Аміни. У сім'ї шанують звичаї свого народу, за якими чоловік — головний в усьому, а задачею жінки є йому коритися. Тому новий партнер Катерини, Олександр, живе як у раю — дружина йому і готує, і прибирає, і ноги миє. 3 роки тому загинув перший коханий жінки, і вони разом з мамою досі болісно це переживають. Катя мріє про достаток та власне жіноче щастя, і вбачає в проєкті "Міняю жінку" шанс щось змінити у своєму житті.

В Одесі живе велика заможна родина Ігоря та Анни. Подружжя має трьох малих дітей: Віку, Іллю, Платона. Окрім сім'ї, у великій квартирі також проживає чималий штат прислуги. Мама не має обов'язків у домогосподарстві: за малюками стежать дві няні, їжу готує кухар, а продукти закуповує водій. Аня має вдосталь часу на себе, а тому вона вирішила взяти участь в проєкті, щоб отримати новий досвід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Міняю жінку”: як українка поставила на місце агресивного чоловіка

Обидві жінки потрапили в кардинально різні умови, до яких не були готові. Чи допоможе цей обмін виконати цілі Катерини та Анни? Та яку шокуючу правду відкриють наприкінці епізоду? 

Дивіться реаліті-шоу "Міняю жінку" з понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна”.

 

Новини по темі