Раціональна айтішниця проти домашньої принцеси: у новому випуску Міняю жінку мами з різними світоглядами поділяться думками про роль жінки у шлюбі

Міняю жінку
Що покажуть у новому випуску Міняю жінку: раціональна айтішниця проти домашньої принцеси

Мама старих звичаїв проти мами з прогресивними поглядами: дивіться анонс до нового випуску Міняю жінку

Поділитися:

Щоп'ятниці о 19:00 на телеканалі 1+1 Україна транслюється новий, 16 сезон розважального сімейного реаліті-шоу Міняю жінку. У новому випуску відбудеться захопливий обмін між двома родинами: мамою старих звичаїв та мамою з прогресивними поглядами.

Міняю жінку

Міняю жінку

Цього разу в обміні родинами візьмуть участь прогресивна родина Гавришко з Гостомеля, яка працює в IT-сфері, та родина Потьомкіних з Києва. Глядачі побачать, як сім’ї адаптуються до нових умов, обговорюють роль жінки в родині, ставлення до чоловіка та торкаються теми нового життя переселенців.

Як життя за чужими правилами вплине на героїнь та до яких висновків вони прийдуть після обміну, дізнайтеся у новому випуску Міняю жінку о 19:00 на 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця нового випуску Міняю жінку Світлана відверто розповіла, що змінилося у житті після участі у реаліті та чи спілкується із сім'єю, з якою стався обмін

Новини по темі