У проекті Міняю жінку караїмка "виправить" сільського баламута

Міняю жінку
09:30
Будні
У проекті Міняю жінку караїмка "виправить" сільського баламута

Дивіться реаліті-шоу Міняю жінку щосереди о 22:00 на телеканалі 1+1

Поділитися:

Сьогодні о 22.00 на телеканалі "1+1" відбудеться довгоочікувана прем'єра одинадцятого інтернаціонального сезону сімейного реаліті-шоу Міняю жінку.

У першому випуску обмінюватися мамами будуть дві сім'ї з кардинально протилежним поглядом на ведення домашнього господарства і поділ обов'язків між чоловіком та жінкою.

Вже сьогодні у телеглядачів буде можливість зазирнути в дім міжнаціональної сім'ї, де дружина - представниця давньої та малочисельної народності караїмів, а її чоловік - болгарин. Олена та Юрій живуть в Мелітополі і виховують доньку. Вони дуже творча пара, обоє працюють в місцевому будинку культури, де керують фольклорним караїмським ансамблем. Їхні стосунки, побудовані на взаємоповазі та підтримці, тривають вже 12 років, але, як і раніше, зберігають тепло першої зустрічі.

Олена і Юрій все роблять разом - доглядають за дитиною, працюють і навіть готують. Чоловік варить каву вранці для своєї коханої так само, як це було в перші дні подружнього життя.

У першому випуску Міняю жінку охайна та не обтяжена хатніми справами Олена вийде за рамки своєї зони комфорту і отримає абсолютно унікальний досвід, адже їй доведеться прожити тиждень в маленькому селі на Кіровоградщині та втримати у своїх ніжних руках ціле господарство і трьох дітей, вперше зіткнувшись з реаліями сільського життя.

 

У селі Новоглиняне в Кіровоградській області, де караїмка Олена проведе тиждень, живе сім'я відомого серед односельчан баламута Віктора, який утримує свою дружину Катерину та трьох дітей випадковими підробітками. Катерина любить свого чоловіка за підприємливість і працьовитість, але змушена боротися з його любов'ю до випивки і гучним застіллям. В душі дівчина мріє, щоб чоловік приділяв їй та дітям більше уваги і турботи, яких їм так не вистачає. Віктор вважає, що завдання чоловіка - заробляти, тому всі турботи про будинок і трьох дітей лягли на плечі енергійної Катерини.

На три дні мрія Катерини здійсниться, і в "прийомній" родині вона отримає турботливого чоловіка Юрія, але якою буде "зворотній бік медалі"? Чи впорається звичайна сільська дівчина з обов'язками керівника ансамблю і чи зможе мудра караїмка зробити інтелігента з сільського баламута Віктора?

Про це телеглядачі "1+1" дізнаються вже сьогодні ввечері, о 22.00 в проекті Міняю жінку.

Міняю жінку - це українська адаптація британського реаліті-шоу "Wife Swap". Проект став справжнім довгожителем на телебаченні. Вже більше ста пар з різних куточків України та світу взяли участь у проекті, але українцям і представникам інших національностей, як і раніше, є чому повчитися один у одного. За правилами проекту, обмінюючись господинями будинку, три дні родина живе за своїми правилами, потім три дні – за правилами "нової" мами. На сьомий день сім'ї зустрічаються, діляться своїми враженнями і роблять висновки.

Новини по темі