Міняю жінку: Українець приревнував дружину до камбоджійського красеня

Міняю жінку
09:30
Будні
Міняю жінку: Українець приревнував дружину до камбоджійського красеня (ВІДЕО)

Учора, 28 жовтня, глядачі 1+1 побачили новий випуск міжнародного сезону реаліті, у якому бізнес-вумен з Рівного помінялася місцями з безтурботною мешканкою Камбоджі.

Поділитися:

Учора, 28 жовтня, глядачі "1+1" побачили новий випуск міжнародного сезону реаліті, у якому бізнес-вумен з Рівного помінялася місцями з безтурботною мешканкою Камбоджі.

Рая – власниця ресторанного комплексу з Рівного, яка самостійно веде і розвиває свій бізнес. Незважаючи на щільний робочий графік, жінка ретельно стежить за собою, роблячи різні косметологічні процедури і відвідуючи спортивні класи, щоб подобатися чоловікові. Хоча більшу частину часу він перебуває на відстані від сім'ї.

Кхмерка Сампо проживає в камбоджійському місті Семреап. Її чоловік повинен був заплатити величезну за місцевими мірками суму в якості викупу за наречену - $ 2000. У пари немає дітей, а живуть вони в одному будинку великою родиною з 11 осіб, і не мають навіть власної кімнати. Та, попри на незаможне життя, закохані дуже дорожать один одним і цінують кожну мить, проведену разом. Камбоджієць – дбайливий романтик, який завжди готовий допомогти. До того ж, він справжній красень і це важко не помітити. Зачарував він і Раю.


Як це було, дивіться у новому випуску міжнародного реаліті "Міняю жінку".