Запальна мама з Києва зруйнує спокій та ідилію в новій родині в проекті Міняю жінку

Міняю жінку
09:30
Будні

Консервативна українська сім’я та яскрава пара з великою різницею у віці дивуватимуть у новому випуску Міняю жінку

Поділитися:

Сьогодні о 22:00 глядачі телеканалу 1+1 побачать новий випуск сімейного реаліті Міняю жінку, у якому дві кардинального різні сім’ї будуть змінюватися під впливом обставин та нових проактивних дружин.

В черговій серії в обміні дружинами візьмуть участь дві  родини з різними поглядами та інтересами: консервативна українська сім’я архітекторів із Вінниці та яскрава пара з великою різницею у віці з Києва.

Голова родини із Вінниці, Євген – власник архітектурної агенції, а мама Надійка – його директор. Сім’я виховує синочка Павлика, а у вільний час, переважно вночі, Надійка розписує писанки. Оскільки пара живе та працює в одному будинку, чоловік та дружина рідко залишають стіни домашнього гніздечка і геть забули про романтику та неординарні вчинки. Саме через це родина і вирішила взяти участь в проекті Міняю жінку. Вони хочуть навчитись відпочивати, додати емоцій та «перчинки» у власні стосунки.

Але ревнивий тато навіть не здогадується, що його дружині доведеться випробувати всі незвичні хобі нової мами в родині за обміном: їзду верхи на конях та спробувати себе в ролі  спокусниці в провокаційному кліпі під авторську пісню мами за обміном – Алли, з новими запальним татом Василем.

Алла в свої 48 років епатує суспільство сміливими вчинками: стрибає з парашутом, їздить на байку, танцює на пілоні, пише пісні та знімається в кліпах, а справа її життя – перукарське мистецтво. Її громадянський чоловік Василь працює фотомоделлю та менеджером в ресторані. У свої 24 роки він – дідусь, адже виховує онучку своєї дружини - Машу.

«В нашій сім’ї є кілька правил, перше і головне з яких – ми не маємо правил. Ми не думаємо, ми просто живемо»,  - коментує  мама.

Головне завдання Алли в цьому проекті, яке вона самостійно визначила – показати новій родині, яким може бути життя, наповнене емоціями та спонтанними рішеннями. Алла захоче не просто внести корективи в стиль життя сім’ї, але й змінити зовнішній вигляд чоловіка. Під час зміни правил Алла змусить Євгена стрибнути разом з вишки до басейну! Але чи зможе знайти запальна Алла щось цінне в новій родині, глядачі побачать у новому випуску реаліті Міняю жінку сьогодні о 22.00 на 1+1.

Нагадаємо, триває кастинг на наступні сезони проекту Міняю жінку. Родини, які прагнуть отримати новий досвід та шанс покращити власні стосунки, можуть заповнити анкету на сайті.

Новини по темі