Богдан Юсипчук розповів, чому став актором

Богдан розповів про мрію стати актором

Суддя проекту Модель XL поділився досвідом, як досягнути успіху.

Поділитися:

Суддя проекту Модель XL Богдан Юсипчук дав відверте інтерв’ю виданню «Теленеделя». Актор розповів про життєві успіхи та невдачі, а також про самомотивацію.

Як виявилося, Богдану тривалий час не вдавалось вступити на акторський факультет Київського університету ім. Карпенко-Карого, але постійні невдачі не зупинили хлопця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фото українського «Містера світу», від яких жіночі серця заб'ються швидше

«Я не одразу вступив на акторський факультет в університет ім. Карпенко-Карого – вийшло все лише з третього разу. І титул «Містер світу»  в 2014-му не виграв – тільки увійшов до десятки кращих. Але я цьому, якщо чесно, тільки радий – напевно, у той момент я не був готовий до наступного кроку. Сьогодні  я пишаюся тим, що мої поразки все ж перетворились на перемоги», - розповів Богдан.

Також Богдан Юсипчук розповів про те, що завжди мріяв поділитись своїм досвідом досягнення успіху на конкурсах із іншими:

«Я завжди хотів стати членом журі на подібному проекті. У мене є акторська освіта і досвід участі у таких конкурсах, тому я можу підказати учасницям, що допомогло мені досягти поставлених цілей, чим себе мотивувати і як привернути до себе увагу. Прагну, щоб українські дівчата навчилися себе любити незалежно від форм».

Богдан зізнався, що після того, як випадково потрапив на знімальний майданчик фільму у рідному місті Косів, вирішив пов’язати своє життя з акторством.

Я отримав диплом художника, але мистецтво завжди було скоріше для душі. Батьки звичайно засмутилися, що я по професії не працював, але підтримали мій вибір.

«Єдине, про що попросив тато: не йти в професійний спорт, тому що він дуже травматичний, і не в спецназ, адже там не все так красиво, як виглядає. Після чого я вирішив стати археологом, але забув про це одразу ж, коли випадково потрапив на знімальний майданчик фільму та «захворів» акторством», - прокоментував Богдан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Містер світу» Богдан Юсипчук зізнався, чому розлучився з коханою

Нагадаємо, щовівторка о 21:30 на телеканалі 1+1 в проекті Модель XL шукають красивих та пишних дівчат, які можуть стати українськими моделями плюс сайз.