Хто переможе у Модель XL? Опитування

Модель XL фінал: Хто переможе? Голосування

Сьогодні вирішиться, хто із пишних красунь отримає заповітну перемогу.

Поділитися:

Сьогодні о 21:45 на 1+1 глядачі побачать фінал революційного проекту Модель XL та дізнаються ім’я переможниці, яка вирушить до Парижа на професійну фотосесію, прикрасить обкладинку глянцевого журналу Elle та стане обличчям нової колекції для пишних красунь А.Tan Plus.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «З таким обличчям сидіти в бухгалтерії?..» – фіналістка Модель XL Ірина Стішок

Завершальний тиждень буде для учасниць максимально наближеним до реалій модельного життя. Першим випробуванням для них стане фотосесія на конях у воді, під час якої їм необхідно за короткий термін часу знайти спільну мову із норовливими тваринами та вразити суддю проекту Богдана Юсичука ідеальним позуванням.

Під час наступного змагання троє фіналісток Наталка Петрик, Ірина Стішок та відвідають головний офіс  глянцевого журналу Elle, в якому дівчат зустріне головний редактор глянцю Соня Забуга. Пишним красуням потрібно буде пройти співбесіду та відповісти на стандартні для моделей запитання, але не всі із трьох фіналісток зможуть здолати хвилювання та вразити вимогливих експертів. Після цього конкурсантки візьмуть участь у фотопробах у різних образах перед професійним фотографом, а результат вплине на фінальне рішення суддів щодо переможниці сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фіналістка Модель XL Наталка Петрик розповіла, як її змінив проект

Варто зазначити, що останнім завданням проекту стане найскладніше та найяскравіше випробуванням, під час якого усі учасниці Модель XL вийдуть на подіум  та продемонструють нову колекцію Андре Тана в рамках Ukrainian Fashion Week разом із зірками українського шоу-бізнесу Ольгою Поляковою, Лесею Нікітюк та топ-моделями світового рівня. Після показу судді проекту Катерина Осадча, Тетяна Мацкевич, Андре Тан та Богдан Юсипчук оголосять ім’я переможниці.

Беріть участь у голосуванні!

 

poll_content_297