«Містер світу» Богдан Юсипчук розповів, заради чого ризикував життям

Богдан Юсипчук розповів, як випробовував долю

Суддя Модель XL розповів 1plus1.ua про випробування себе та поділився секретами гарної форми.

Поділитися:

Богдан Юсипчук – приклад людини, яка зробила себе сама. «Містер світу» з міста Косів не соромиться визнавати, що свого часу не був ідеальним. Навіть тепер, маючи звання найкрасивішого чоловіка світу, ролі у якісних українських фільмах, він запевняє: «Мені ще є чому вчитися. Попереду дуже багато роботи».

Своїм прикладом він надихає учасниць реаліті Модель XL повірити в себе та стимулює їх до вдосконалення. Про це, а також про життєві випробування, мотивування та підтримку відмінної форми, Богдан розповів в інтерв’ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Богдан Юсипчук зізнався, що має дівчину

Учасниці Модель XL зізнавалися, що хотіли побачити на власні очі Містера світу. І говорять, що ви даєте їм слушні поради. А які ваші враження від суддівства у проекті?

Насправді я дуже радий, що можу допомогти дівчатам. Немає універсальної формули успіху, тому я їм раджу те, що мені допомогло в житті. Від самого суддівства я дуже кайфую, адже маю класних партнерів, які мені допомагають, які підтримують мене і роблять підказки. Усе ж таки я новачок на проекті, багато чого не знаю, багато чому вчуся. Тож цього сезону я з тих суддей, яких можна переконати (усміхається).

Що вас найбільше вразило у цьому проекті?

Траплялися полярні моменти. Я побачив, як дівчата, подолавши певні випробування, дещо розслабилися. Тоді я сказав: «Як це так? Зіроньку схопили? Ви вже чогось досягнули? Ви просто пройшли певний етап. Навпаки зараз потрібно акумулювати всі сили та максимально показати, на що ви здатні, щоб відрізнятися від інших». Ми всі разом дали їм прочухана (усміхається). Дівчата зібралися – і зараз є конкуренція. А конкуренція – це рушій прогресу.

Друге, що мені сподобалося: коли дівчата зрозуміли, що ми з ними не жартуємо, почали працювати. Було справді класно, коли вони пересилювали самих себе та йшли до мети. Я їм одразу говорив: «Важливо бути не кращою від когось, а кращою від того, якою ти була вчора».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Містер світу» Богдан Юсипчук: «Моя перша любов була пишною дівчиною»

А як ви дійшли до розуміння того, що потрібно бути впевненим у собі, потрібно працювати над собою?

Маю друга скульптора, якого я вважаю генієм. Йому зараз тридцять із гаком років – і він за своє життя не прочитав жодної книжки. При цьому він розумний. Можу слухати його зранку до ночі. Друг каже, що найкраща книга – це життя.  Він просто аналізує людей. Так само і я. Окрім того, що читаю книжки, також аналізую людей. Дивлюся, як вони діють, чому вони роблять так чи інакше. Це допомагає.

До того ж маю життєвий досвід: дуже часто свідомо ставив себе у такі ситуації, коли пан або пропав. Коли замерзав у горах Непалу, коли ми днями не бачили людей на висоті 5 тис. м. І знали, що або ми ще пройдемо і розіб’ємо палатки, або замерзнемо. Я свідомо випробовував себе. Тоді ти розумнієш, мутнішаєш.

Ваша місія на проекті – навчити дівчата полюбити себе. Як це краще зробити?

Швидше за все ви зможете себе полюбити, коли будете щось робити і бачити результат. Ніщо так не мотивує, як те, коли ти бачиш, що наближаєшся до цілі. При цьому потрібно бути відвертим перед собою. Якщо ти сам собі не подобаєшся, а іншим говориш, що в тебе все класно, то просто знатимеш, що обманюєш. Але ж себе ти не обманиш.

Раніше ви зізнавалися, що не були ідеальним: не займалися спортом, мали дивну зачіску. Тепер ви велику увагу приділяєте собі. Що робите для того, щоб тримати себе у гарній формі?

Найголовніше – це режим і дієта. Багато людей займаються у спортзалі, але засинають пізно, сплять мало, неправильно харчуються. Тому не мають хорошого результату.

Наразі маю насичений графік, через який я не встигаю займатися спортом. У кращому випадку можу потрапити до зали раз на тиждень, але завдяки дієті моя фігура не дуже змінилася.

Змінилася порівняно з тим часом, коли перед конкурсом я займався по 6-7 разів у залі, правильно харчувався і спав. Зараз у мене все порушено. Але навіть одна дієта може тримати людину в непоганій формі. Я вживаю менше вуглеводів і більше білків. Багато людей, на жаль, бояться жирів. Насправді страшні не жири, а вуглеводи. Останні дають нам енергію. Якщо ми її не використали, вуглеводи «йдуть у жир».   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фото українського «Містера світу», від яких жіночі серця заб'ються швидше