Містер світу Богдан Юсипчук зваблює розкішним торсом (фото)

Богдан Юсипчук дав ексклюзивне інтерв'ю Viva

Суддя шоу Модель XL взяв участь у спокусливій фотосесії.

Поділитися:

Суддя шоу Модель XL, найкрасивіший чоловік планети за версією конкурсу Mr. Sea World 2018 Богдан Юсипчук дав відверте інтерв'ю виданню Viva!. Окрім зізнань красунчика щодо свого особистого життя у новому номері глянцю ви маєте нагоду побачити спокусливу фотосесію із Богданом. Ось декілька фото із Містером світу. 

Цікаво, що в інтерв'ю ведучий зізнався, що його найдовший роман у житті тривав протягом 5,5 років! Пара розійшлась через те, що дівчина хотіла сім'ї та дітей:

В останніх моїх стосунках вона запитувала: «Як ти можеш бути таким спокійним?». Але якщо я дам волю емоціям - буде ще гірше. Ми з нею прощаємося, вона йде - і тоді мене накривають емоції. Адже я жива людина, хоч і менш емоційний, ніж жінки.

Виявляється, Богдан Юсипчук поки що не готовий до сімейного життя і вважає, що до 35 років чоловік повинен займатися своєю кар'єрою. 

«Відносини будують все-таки двоє людей. Значить, особисто від тебе залежить лише 50% успіху, а друга половина - на совісті партнера. Інша річ кар'єра - тут все залежить від тебе! У всьому, що стосується кар'єри, я дещо розумію. А от у стосунках з дівчатами - складніше. Найчастіше наші уявлення про спільне життя розходяться. І доводиться прощатися. Іноді зі сльозам ... Я пропоную розійтись не через те, що у мене немає почуттів до людини. Просто розумію, що, в першу чергу, так буде краще для неї, а потім вже - для мене. Я навіть готовий зробити так, щоб дівчина думала, ніби це вона мене покинула», - поділився Богдан. 

Проте це не означає, що Містер світу не хоче коли-небудь створити сім'ю. Богдан зізнається, що просто обожнює дітей. 

Повне інтерв'ю зіркового красеня Богдана Юсипчука читайте у новому номері журналу Viva!.

Нагадуємо, що нещодавно у Сніданку. Вихідний Богдан Юсипчук разом з Євгеном Клопотенко приготували смажений рис з овочами. Дізнайтеся рецепт у відео: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фото українського «Містера світу», від яких жіночі серця заб'ються швидше