Модель plus size Тетяна Мацкевич показала фото з весілля

Модель plus size Мацкевич показала фото з весілля
1plus1.ua

Суддя проекту Модель XL відсвяткувала річницю.

Поділитися:

Учора, 18 жовтня, відома у Європі латвійська модель plus size, суддя проекту Модель XLСудді Модель XL розповіли, чим учасниці здивували їх найбільше Тетяна Мацкевич відсвяткувала річницю весілля. У своєму Instagram вона опублікувала романтичні світлини, на яких позує у розкішній сукні з чоловіком. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі набирає обертів флешмоб #ХтоСказав

 

Сьогодні у нас річниця весілля. Як швидко летить час. Таке відчуття, ніби вчора стояла і нервувала, поки наречений виспівував під вікном, викуповуючи мене у подружок, - підписала фото Тетяна Мацкевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома модель «плюс-сайз» Тетяна Мацкевич розповіла, як полюбила своє тіло

Нагадаємо, прем'єра проекту Модель XL, який покликаний не тільки розширити загальноприйняте уявлення про жіночу красу, а й допомогти багатьом дівчатам повірити в себе і полюбити своє тіло, глядачі побачать 31 жовтня о 22:00. 

Тетяна Мацкевич поділилася, як оцінювали дівчат члени журі під час зйомок проекту: «Кожен із нас оцінював учасниць на основі свого досвіду. Але, якщо питання було спірне, то ми завжди намагалися знайти компроміс і прийти до єдиного рішення. Подовгу обговорювали ту чи іншу учасницю, намагалися оцінити її потенціал. Ми дуже відповідально поставилися до цього процесу, щоб максимально дати шанс кожній дівчині виявити себе».