Найгарніший чоловік світу Богдан Юсипчук розповів, чим його вражають пишнотілі жінки

Новий суддя проекту Модель XL зізнався, що цінує в жінках.

Поділитися:

, суддя реаліті Модель XL, у прямому ефірі Сніданку з 1+1 поділився із глядачами враженнями від перших днів роботи на знімальному майданчику проекту.

Найкрасивіший чоловік світу за версією конкурсу Mister Sea World 2018 був вражений кількістю розкішних та пишних жінок, які прийшли на кастинг проекту:

«Під час проведення кастингу я був шокований такою великою кількістю фантастичних жінок, які вийшли зі своєї зони комфорту та прийшли на кастинг проекту. Я прагну в нашому шоу навчити жінок любити та поважати себе. У дівчини може бути недосконала фігура, але якщо вона вміє зачарувати тебе в бесіді, з нею є про що поспілкуватися, то чоловік обов’язково зверне на неї увагу. А на нашому кастингу я зустрічав тільки таких жінок».

Також Богдан Юсипчук розповів, які жінки надихають його та якими якостями має володіти дівчина, щоб пройти до наступного етапу конкурсу:

«Для мене важливо, щоб дівчата вміли розвиватися, тому що одна краса, особисто для мене, нічого не варта. У нас на кастингу були дівчата, які мали неймовірний вигляд, але в їхніх очах не було жаги до перемоги. Я прагну побачити результат – трансформацію учасниць, адже вони прекрасні, але ще є куди розвиватися», – додав суддя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андре Тан заінтригував змінами в проекті Модель XL

Окрім того, актор розповів про суперечки між суддями з приводу вибору учасниць: 

«Андре Тан після першої зйомки сказав мені, що має відчуття, ніби я завжди з ними працював. Мені швидко вдалося стати частиною команди, чому я безмежно радий. Ми часто сперечаємося із суддями і намагаємося переконати одне одного у виборі дівчат, але це змушує нас ще більш прискіпливо оцінювати роботу учасниць, а це йде лише на користь проекту», – прокоментував Богдан Юсипчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Містер світу Богдан Юсипчук розповів, як оцінюють "вихід у плавках" на чоловічому конкурсі 

Нагадаємо, що Катерина Осадча, Тетяна Мацкевич, Андре Тан та Богдан Юсипчук стали суддями проекту Модель XL, який вийде на телеканалі 1+1 вже цієї осені. Богдан Юсипчук – 29-річний український актор театру та кіно. Народився у Києві у родині художників, дитинство провів у місті Косів. Закінчив школу гри на бандурі та фортепіано, відвідував тренування з вільної та греко-римської боротьби, де за довгі роки тренувань здобув звання кандидата в майстри спорту. Виконав ролі у стрічках Мухтар, Хазяйка та фільмі Тіні незабутих предків. Здобув титул «найгарніший чоловік» за версією конкурсу Mister Sea World 2018.