Переможниця Модель XL заінтригувала участю у вокальному проекті

Марія Павлюк прагне підкорити нову вершину.

Поділитися:

Пам’ятаю, як минулого літа на кастингу проекту Модель XL переді мною стояла скромна, дещо невпевнена дівчина – Марія Павлюк, родом з Івано-Франківщини. Через декілька місяців вона виявила себе як цілеспрямована та наполеглива учасниця реаліті-шоу та здобула в ньому перемогу.

Наша друга зустріч відбулася нещодавно – на презентації Голосу країни-8. Переді мною – перша в Україні plus size модель у червоній сукні, з пишними локонами, яка з радістю позує перед фотокамерами. І річ не стільки у яскравій сукні та зачісці, скільки у впевненості в собі, яку випромінює Марія. Тепер вона готова досягнути успіху та розвиватися не лише в модельному бізнесі. Подробиці її життєвих планів читайте далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця Модель XL прикрасила обкладинку світового глянцю

Переможниця Модель Xl мала стати обличчям нової колекції Андре Тана «A.Tan+». Ви вже отримали цей приз?

Так! Фотосесія для рекламної кампанії Адре Тана вже відбулася. Наразі знімки на стадії обробки. Тож великий крок уже зроблено.

Як змінилося ваше життя після проекту?

Після участі в шоу мене почали запрошувати на такі цікаві заходи (як презентація Голосу країни. – Авт.). Мені це дуже подобається. Моя модельна кар’єра тільки починається, але вже маю багато пропозицій роботи. Мене запрошують не лише як модель, а і як зірку проекту Модель Xl. Відчуваю себе повноцінною моделлю plus size, адже часто чую на свою адресу, що зі мною добре, легко та швидко працювати, – і це тішить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця проекту Модель XL: «Не збираюся зупинятися на роботі в межах України»

Фото: Марія Павлюк та акторка серіалу Школа Єлизавета Василенко на презентації Голосу країни-8

1+1 оголосив кастинг на другий сезон Модель Xl. Що порадите тим, хто мріє стати моделлю plus size?

Бажаю дівчатам не здаватися, йти до своєї мети. Не страшно, якщо щось не виходить одразу. Потрібно багато над собою працювати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явилася фотосесія учасниць Модель XL у спідній білизні

Ви прийшли на презентацію Голосу країни-8. Вам просто подобається це шоу чи, можливо, хочете стати його учасницею?

Як я мріяла стати моделлю, так само й мріяла стати співачкою – здається, як і кожна дівчинка. Наразі пробую себе в цьому – відвідую заняття з вокалу. Узагалі моя сім’я творча: чоловік – музикант, тож було би добре, якби я була вокалісткою. Можливо, колись зважуся прийти на кастинг Голосу країни, але спершу маю добре повчитися (усміхається).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця Модель XL розповіла, що їдять моделі plus size