Пишна краса: 5 стильних образів для розкішних жінок

Стильні образи для жінок plus-size

Добірка модних образів для жінок plus-size.

Поділитися:

1. Берімо приклад із чарівною судді Модель XL. Елегантна довжина та крій, класичний чорний колір та відкриті плечі – Тетяна Мацкевич має дуже вишуканий вигляд у цій сукні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 трендів для красунь plus size у колекції від Андре Тана

Фото: @tatjanamackevich

2. Чудовий офісний варіант для жінок plus-size. Блуза з баскою створює жіночний образ завдяки широкій оборці, пришитій на самій талії. Це чудовий варіант для жінок, у яких яскраво виражені груди і стегна.

Фото: @a.tan.ua

3. Горох – наймодніший принт цього літа. Тому сукня в дотси аж ніяк не буде зайвою у вашому гардеробі. Але пам’ятайте, пишним жінкам варто обирати речі у невеликий горошок.

Фото: @a.tan.ua

4. Брюки або джинси та трендова асиметрична сорочка у тонку смужку. У такому образі учасниця Модель XL Ольга Євса має напрочуд стильний вигляд. 

Фото: @a.tan.ua

5. Вишукана, ніжна сукня із запахом – річ, яка неодмінно має бути у вашій шафі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 купальників, які підкреслять красу дівчат з пишними формами

Нагадаємо, в проекті Модель XL учасники з пишними формами ламають застарілі стереотипи в світі моди, доводять собі та оточенню, що природна краса - це привабливо і сексуально, і проходять ряд випробувань під наглядом суворого журі. Вперше в другому сезоні суддею проекту став український актор театру і кіно, зірка двох сезонів фільму Мухтар, серіалу Хазяйка і фільму Тіні незабутих предків Богдан Юсипчук.

Прем'єра революційного реаліті відбудеться восени на телеканалі 1+1.