Секс-символи 1+1 розповіли, які жінки їх приваблюють

Зірки телебачення зізналися, в чому насправді полягає жіноча краса

Поділитися:

Жіноча краса - велика сила. Споконвіку нею захоплюються чоловіки, вона здатна звести з розуму та підкорити серце. Однак в чому насправді полягає жіноча привабливість - в стрункій фігурі, дорогому одязі чи добрій душі? Найуспішніші українські чоловіки висловили власні думки щодо жіночої краси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому не треба бути ідеальною: Як полюбити себе вже сьогодні

Популярний ведучий, актор та шоумен Юрій Горбунов вважає найпривабливішою саме природню красу жінки. Коли жінка не намагається здаватися кращою, веселішою, успішнішою, а навпаки поводить себе гармонійно та природньо, нею хочеться милуватися.

Вона повинна бути такою, яка вона є - це приваблюватиме усіх чоловіків.

Український співак та учасник шоу Танці з зірками Сергій Бабкін вважає, що для того щоб побачити істину жіночу красу, варто зазирнути всередину. Саме у жіночій душі ховається ніжність, турбота і справжня краса.

Танцюрист та хореограф Влад Яма впевнений, що у світі не існує критеріїв оцінки жіночої краси. Кожна жінка вважається привабливою по-своєму і зможе привабити свого чоловіка.

Жіночу красу неможливо виміряти в кілограмах чи сантиметрах.

Телеведучий та журналіст Дмитро Комаров зізнається, що помітив, як люди співставляють поняття краси із певними стереотипами.

Я із цим не погоджуюсь і вважаю, якщо жінка щира, саме тоді її слід вважати привабливою.

Актор та ведучий Олександр Попов вважає, що жінка не повинна бути ідеальною, адже таким чином, стане сумно та нудно. А модний експерт Андре Тан наголосив, що головне у жінці - впевненість у собі.

Українські жінки мало вірять в себе, і це слід змінювати.

Пам’ятайте, що краса - це стан вашої душі. Залишайтеся щасливими, частіше посміхайтеся і насолоджуйтесь життям - саме тоді ви випромінюватимете особливу енергію, якою захоплюватимуться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця Модель XL стане обличчям нового бренду Андре Тана