Тетяна Мацкевич про модельну кар'єру: Як на Заході ставляться до жінок із пишними формами

Суддя проекту Модель XL зізналась, як бореться із критикою на свою адресу.

Поділитися:

Свого часу ця красуня переймалася через образливі коментарі, пов’язані з її пишними формами. Та зрештою зрозуміла, що їй комфортно у своєму тілі. «Я всіх люблю, я маю це випромінювати. Потрібно мати стержень. Це непросто. До цього справді потрібно прийти», – говорить Тетяна. Саме внутрішня сила та наполеглива праця над собою допомогла їй попри все стати першою моделлю plus size та засновницею руху бодіпозитиву у Латвії.

Сьогодні Тетяна Мацкевич – успішна модель, віце-міс міжнародного конкурсу серед пишних моделей та суддя проекту Модель XL на 1+1, яка захоплює позитивністю та відкритістю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома модель «плюс-сайз» Тетяна Мацкевич розповіла, як полюбила своє тіло

Тетяно, які маєте враження від учасниць реаліті Модель XL?

У цьому проекті я надихаю та підтримую дівчат із пишними формами, а також шукаю в них потенціал. Захоплююся ними, адже всі вони різні, у кожної є своя родзинка. Дуже люблю жінок із пишними формами, я би їх з’їла (усміхається).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель plus size Тетяна Мацкевич провела майстер-клас із позування (відео)

Ви будуєте успішну модельну кар’єру на Заході. Як там ставляться до жінок із пишними формами?

Мій розмір – XL – це розмір середньостатистичної школярки (усміхається). Тож до пишних дівчат там ставляться добре. Більшість людей, які живуть на Заході, мають апетитні форми. Зазвичай наші пишнотілі жінки невпевнені в собі, а там вони щасливі та відкриті.

Ви особисто стикалися з явищем бодішеймінгу?

Звісно, так. Але маю таку позицію: якщо я вам не подобаюся, не дивіться на мене. Насправді бодішеймери – це люди, які не мають інших занять, як переглядати фото, дефіле та критикувати їх. Вони можуть мати низку комплексів. Також часто критикують не ті, які процюють над собою, тримають себе у формі за допомогою тренувань у спортзалі та правильного харчування, а худі від природи. Їм здається, що все легко, тому й говорять: «Ой, яка вона товста. Невже не може попрацювати над собою?».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддя Модель XL розповіла про конкуренцію із стандартними моделями

Для вас красива жінка – яка вона?

Це та жінка, яка гарна зсередини, яка живе в гармонії з собою та вірить у себе. Вона самодостатня. І жіночна, звісно.

Пишні форми – це вже посил жіночності та сексуальності. Мова не йде про те, що стрункі жінки погані. Зовсім ні. Просто ми всі різні. Ми ж не говоримо: «Вона брюнетка! Як огидно! Невже не може перефарбуватися в білий колір?».

Головна місія жінки – народити дитину. Для цього нам потрібна друга половинка. А чоловіки також мають різні вподобання: комусь до душі худенькі, комусь – жінки з формами. Тому ми такі й існуємо, щоб розбавляти маси та бути ідеалом для когось.