Учасниці Модель XL стануть нареченими

Учасниці Модель XL стали нареченими

На проекті почнуться нововведення.

Поділитися:

Сьогодні о 21:30 на телеканалі 1+1 глядачі побачать новий випуск революційного проекту Модель XL, який покликаний змінити уявлення українців про жіночу красу. Цього разу на учасниць чекає одразу три випробування, під час яких їм потрібно буде повністю перевтілитися у нові образи, а також позбутися важких спогадів та власних комплексів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддя Модель XL Тетяна Мацкевич поділилася секретом схуднення

Так, із першими складнощами дівчата зустрінуться одразу ж під час поселення у «будинок моделей», а боротьба за місце в кімнаті ледь не змусить одну з найяскравіших учасниць кастингу покинути проект. Після цього конкурсантки спробують лишити в минулому невдачі та поразки під час випробування «Перевтілення». Їм доведеться згадати всі образи та біль, написати на сукні найболючіші слова, які їм говорили, а під час фотосесії розірвати її та спалити. Так, під час випробувань одна із конкурсанток Наталія Петрик зізналася, які приниження з боку своїх однокласників у шкільні роки вона пережила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що таке бодіпозитив

«Уявіть, через що мені довелось пройти у шкільні роки: на випускному хлопець, який мав бути моєю парою, вирішив прийти на вечірку один і розказував усім про те, що я надто товста для нього. Весь випускний я провела в сльозах, такого приниження я раніше не відчувала», - зі сльозами розповіла дівчина.

Після проходження випробування суддя проекту, актор Богдан Юсипчук розповів про нововведення цього сезону: кожного тижня журі буде призначати одну з дівчат, яка вестиме блог із дому моделей і показувати реальне життя учасниць.

Також цього випуску учасницям проекту доведеться дефілювати у весільних сукнях та впоратися із невгамовними «гостями весілля». За результатами усіх випробувань судді приймуть рішення, кому із дівчат доведеться покинути проект.