Учасниця Модель XL розповіла, як переконала чоловіка відпустити її на шоу

Як Марія Павлюк довела чоловікові, що варта бути на подіумі Модель XL.

Поділитися:

На 1+1 триває реаліті-шоу Модель XLНяня доньок Камалії приголомшила суддів Модель XL. Поки глядачі спостерігають за тим, як дівчата з пишними формами проходили кастинг на проект. Перед ними одразу постало складне завдання – продефілювати подіумом у купальнику. Для багатьох дівчат це стало складним викликом, зокрема, і для 22-річної Марії Павлюк з Івано-Франківська, яка почала набирати вагу після народження дитини. Побороти хвилювання від свого виходу на подіум (першого в житті) їй допомогла потужна підтримка з-за лаштунків, де за неї вболівав чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця конкурсу краси серед plus-size вийшла на подіум у поліцейській формі

Маріє, поділися першими враженнями від проекту.

За освітою я вчитель образотворчого мистецтва. Хотіла би навчитися боді-арту для моделей plus size. Але після дефіле я переконалася, що справді хочу бути моделлю, що не потрібно здаватися. Готувалася почути критику від суддів, адже маю багато комплексів. Проте вони мене розхвалили – і я була шокована.

У модельному бізнесі не працювала, тільки вдома дефілювала перед дзеркалом. І ось настав час, коли мрія почала здійснюватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таємнича учасниця Модель XL у масці показала своє обличчя

Під час кастингу за тебе вболівав чоловік. А як він спершу поставився до твоєї мрії – стати моделлю?

Він хотів, щоб я була вдома. Запитав мене: «Можливо, тобі це не потрібно?». Була така хвилююча мить, що я почала плакати. Після він сказав: «Бачу, як хочеш взяти участь у шоу. Усе, їдемо».

Ви виховуєте маленьку доньку. Як збираєшся поєднувати родину та роботу у модельному бізнесі?

Ось зараз я приїхала до Києва, щоб взяти участь у шоу, і, звісно, сумую за донькою. Певна річ, що дитиною потрібно займатися, але й про кар’єру не варто забувати. Розраховую на мамину допомогу. Я їй повністю довіряю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Модель XL Катерина Рибакова розповіла, чим її спантеличили судді проекту