Уперше на подіум Ukrainian Fashion Week вийшли моделі plus-size

Уперше в Україні під час показу Андре Тана на подіум вийшли моделі plus-size
jetsetter.ua

У межах UFW відбувся показ нової колекції дизайнера Андре Тана.

Поділитися:

Вчора у КМДА в рамках Ukrainian Fashion Week відбувся показ колекції весна-літо 2018 відомого українського дизайнера Андре Тана, яка присвячена євроінтеграції. Дизайнер не тільки здивував глядачів неординарними модними рішеннями, але і кинув сміливий виклик українській модній індустрії, презентувавши колекцію для жінок із пишними формами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишно і розкішно: Красуні plus size вийшли на подіум в образі гейш

Уперше на українському тижні моди разом зі стандартними моделями на подіум вийшли дівчата розміру «плюс-сайз», які викликали бурхливі оплески в залі та привели у захват глядачів. Моделі з пишними формами дефілювали у яскравих образах, доводячи своїм прикладом, що стандарти краси «90-60-90» вже давно відійшли у минуле, а свобода самовираження, відсутність комплексів та ідеї бодіпозитиву – головні тренди сьогодення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що таке бодішеймінг і чому це погано

Поруч зі стандартними моделями дівчата плюс-сайз виглядали органічно та впевнено. Цікаво, що вони брали участь у кастингу на проект «Модель XL», який вже цієї осені стартує на «1+1».

Після завершення показу стали відомі імені членів журі проекту «Модель XL». Ними стали Андре Тан, Катерина Осадча, Тетяна Мацкевич та Влад Яма.

Місія цього проекту – показати українським жінкам, що не потрібно соромитись своїх форм. Якщо природа створила вас такою, то потрібно любити себе. Адже серед українських жінок багато пишних та розкішних, – сказав Андре Тан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 пишних красунь, які змінили світові уявлення про моду