Головні герої Моє чуже життя зустрічались в реальному житті

Найцікавіші факти з життя і творчості турецького красеня Керемджема Дурука.

Поділитися:

Зовсім скоро на 1+1 стартує прем’єра нового турецького серіалу Моє чуже життя. В основі стрічки - історія дівчини Бахар, яка народилась у віддаленій турецькій провінції, а виросла в Стамбулі в бідній сім'ї й ніколи не знала своїх справжніх батьків. Багато років тому їх - Мехмета й Хасрет - розлучили рідні, не давши згоди на шлюб. Рідний дідусь через кілька хвилин після народження онучки віддав її на виховання чужим людям. Минули роки, і батько Бахар дізнається, що в нього є донька, яка живе в незаможній родині і навіть не здогадується, що є спадкоємицею величезного статку.

Головну роль у відомому турецькому серіалі зіграв актор та співак Керемджем Дурук. Напередодні прем’єри ми відібрали для вас цікаві факти з біографії та відкрили секрети особистого життя актора. 

1. Творчу кар’єру Керемджем розпочав з музики. Відомий турецький актор та співак Керемджем Дурук народився у мальовничому містечку Мугла. У сім’ї хлопця є ще старша на 4 роки сестра. Керемджем з дитинства захоплювався музикою, а батьки завжди підтримували сина у всіх його починаннях. Згодом він записав декілька музичних альбомів, а його пісні стали відомими не тільки на батьківщині, а й за кордоном. 

2. Окрім акторської роботи та музики, Керемджем працює ведучим. Після успішних ролей у багатьох турецьких серіалах Керемджем озвучив головних героїв відомих мультфільмів, а  також декілька років поспіль був ведучим трьох розважальних програм. 

3. Турецький красень обожнює кішок. Керемджем дуже любить тварин, а особливо кішок. Він активно веде свій Інстаграм і ділиться із шанувальниками цікавими подробицями зі зйомок та свого особистого життя. Його ріст - 182 см, а вага - 74 кг. Керемджем - Козеріг і впевнено досягає усіх поставлених цілей. На його рахунку багато акторських нагород та премій.

4. Керемджем Дурук був одружений. Незважаючи на те, що Керемджема вважають одним із найкрасивіших акторів Туреччини, особисте життя чоловіка не складалося. 4 роки тому Керемджем одружився з акторкою Сере Гювен, але їх шлюб тривав лише 9 місяців. В одному зі своїх інтерв’ю пара розповіла, що їх стосунки себе вичерпали, і вони хочуть залишитись друзями. 

5. Актор зустрічався зі своєю колегою у Моє чуже життя Езгі Есароглу. Після розлучення Керемджем почав нові стосунки - з акторкою Езгі Есароглу. Їх кохання спалахнуло під час зйомок серіалу Моє чуже життя. Однак вже через пів року ЗМІ писали про те, що пара розійшлась. У майбутньому на них чекала ще одна спільна зйомка у новому турецькому серіалі, але Езгі відмовилась від ролі, аби не бачитися з екс-бойфрендом. Нині серце турецького актора вільне. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 покаже новий турецький серіал Моє чуже життя