Телеканал “1+1 Україна” покаже новий сезон серіалу “Мольфар”

Мольфар
13:00
Будні
Телеканал 1+1 Україна покаже новий сезон серіалу Мольфар

“1+1 Україна” почав роботу над новим сезоном популярного серіалу “Мольфар”.

Поділитися:

На глядача чекають нові історії героїв, які дозволять поглянути на життєві проблеми та людські стосунки під новим кутом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Булінг у школі та як йому протистояти: акторка серіалу "Коло омани" на "1+1 Україна" Фрося Мельник поділилась власним досвідом

Мольфар 1+1

Коли зникає межа між реальністю та потойбіччям, люди звертаються по допомогу до Мольфара. Він знає всі відповіді, але тільки дає підказки, що приведуть до істини. Він мешкає у віддаленому будинку, розташованому біля озера. До нього приходять люди, які опинившись у важкій ситуації та не змогли самостійно знайти вихід. Мольфар - є тим, хто дає можливість виходити за межі звичайного сприйняття, застосовуючи свої надприродні здібності. Серіал нагадує нам про важливість особистого вибору та відповідальність за власну долю.

Мольфар 1+1

У ролі мольфара глядачі побачать актора Євгена Волошенюка. На другий день повномасштабного вторгнення він вступив до лав ЗСУ та став на захист країни. Наразі актор продовжує нести військову службу, поєднуючи зі зйомками у серіалі та грою на театральній сцені.

Виробництвом серіалу займається команда “1+1 Production.Fiction”. Над створенням нових серій працюють креативні продюсерки Ольга Лещенко та Ольга Ларіна та керівниця “1+1 Production.Fiction” - Тетяна Шуліка, виконавчий продюсер Андрій Пушкарьов.

Мольфар 1+1

Слідкуйте за новинами, аби не пропустити прем’єру нових серій “Мольфара” на телеканалі “1+1 Україна”.

1+1 Україна в Instagram :https://www.instagram.com/1plus1_ua/

1+1 Україна в Facebook: https://www.facebook.com/1plus1.ua

Новини по темі