Цього не покажуть на ТБ: Що залишилося за лаштунками першого концерту MONATIK

Кружляйте під запальні хіти у переддень Нового року

Поділитися:

30 грудня о 22:00 на українців чекає запальний концерт тренера переможниці Голосу. діти MONATIKa «Vitamin D», який з аншлагом пройшов 20 жовтня в київському Палаці спорту. Співак показав, як його команда   готувалася до наймасштабнішої музично-танцювальної терапії  2017 року. Відверті переживання і робота артиста - все це було невід'ємною частиною грандіозного проекту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 концертів українських артистів, які хочеться переглядати

Напередодні прем’єри співак дав ексклюзивне інтерв’ю, у якому розповів, як готувався до виступу. У відеоролику також показані екслюзивні кадри залаштунків грандіозного концерту та репетиції до виступів. 

Ми поважаємо наших батьків музики і хочемо нагадати про них, адже вони нас надихали, до прикладу, Майкл Джексон та The Prodigy.

Цікаво, що технічне оснащення виступу та сценічне оформлення визнані найскладнішими серед усіх шоу українських артистів: організатори повністю перебудували сцену Палацу спорту, перемістивши її у центр, і встановили рекордну кількість світлових приладів. Концерт MONATIKа - це відверте зізнання про свій шлях до мрії.

Кожна людина із свого ракурсу бачитиме шоу по-своєму, і це буде однаково круто, - розповідає MONATIK.

MONATIK зібрав 11 000 глядачів, і зараз у вас є унікальна можливість подивитися, як створювалася це унікальна подія. Перед початком концерту «Vitamin D» уся команда MONATIKа трималася за руки, а співак мотивував усіх зробити цей концерт незабутнім та яскравим. 

Я вас вітаю, це починається. Ми довго готувалися і зараз все покажемо. Там дуже багато людей, які заряджені на круте шоу, і я знаю, що ми зможемо їм це дати. Розслабтеся, зберіться та отримуйте задоволення. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 хітів, які зазвучали по-новому в аранжуванні MONATIK