Наталія Мосейчук запитала Дмитра Кулебу, чи дійсно Байден і Путін "поділили світ" — відповідь у "Мосейчук+"

Мосейчук+
Чи дійсно Байден і Путін поділили світ: відповідь Дмитра Кулеби у Мосейчук+

Відверта розмова Наталії Мосейчук з міністром закордонних справ України.

Поділитися:

12 жовтня о 21:45 “1+1 Україна” показали новий випуск “Мосейчук+” — авторського проєкту Наталії Мосейчук. Ведуча відвідала аеропорт “Гостомель” та відверто поспілкувалась з нашим українським державним діячем та дипломатом, членом РНБО та міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Була змова президента Клінтона і президента Єльцина”: Дмитро Кулеба в “Мосейчук+” розповів про залаштунки Будапештського меморандуму та стратегію США щодо росії

"Коли я дивилася на Женевську зустріч Байдена і Путіна, у мене було абсолютно точне відчуття, що вони поділили світ", - спитала Наталія Мосейчук Дмитра Кулебу. Ось що він на це відповів:

"Я думаю, що ні Путін, ні Байден не мали можливості поділити світ. При всій повазі до президента Байдена і неповазі до путіна, у них просто фізичної можливості на це не було, навіть якби вони цього хотіли". 

Також у випуску розповіли, яким був стан військово-політичного керівництва в перші дні повномасштабного вторгнення та як президент Німеччини Штайнмайер пережив свій перший авіаналіт в Чернігівській області.

1+1 Україна в Instagram

1+1 Україна в Facebook

Новини по темі