Ведуча Ольга Фреймут відверто розповіла, як проводить час із донькою

Ведуча 1+1 привідкрила таємниці особистого життя.

Поділитися:

Ольга ФреймутОльга Фреймут, ведуча реаліті-шоу«На ножах», що вже зовсім скоро з'явиться в ефірі каналу 1+1, дала ексклюзивне інтерв'ю vogue.ua. Зірка розповіла про своє особисте життя, дітей, плани та роботу.

Кожного ранку Ольга збирає дочку Злату в школу. Після напруженого дня вони проводять дозвілля разом. Так, наприклад, можуть сходити у філармонію на концерт класичної музики.

Златі більше до вподоби хіп-хоп стиль. Ольга Фреймут поважає її вибір, проте намагається привити любов до творів величних композиторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Фреймут показала сімейне фото з екстремального відпочинку

Злата недавно була на концерті репера Oxxxymironа, і тепер треба очищатися класичною музикою, – каже Ольга Фреймут.

Ольга Фреймут розповіла про свою першу роботуЗауважимо, що 7 лютого о 22-00 стартує новий сезон програми «На ножах», де народний інспектор Ольга Фреймут та успішний ресторатор Дмитро Борисов рятуватимуть заклади харчування від краху.

Вони допомагатимуть персоналу налагодити стосунки між собою, а власникам отримувати прибуток. Саме на фінансовій складовій бізнесу Дмитро Борисов планує зосередити свою увагу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Борисов поділився рецептом смачного м'ясного обіду для великої компанії.

Інтер'єр та концепцію ресторанів вдосконалюватимуть всесвітньо відомі дизайнери брати Юдіни. Учасники шоу шукатимуть натхнення у ресторанів минулого сезону, які, не побоявшись змін, стали прибутковими та відвідуваними.

Нагадаємо, що нещодавно Ольга Фреймут розповіла про свою першу роботу.