UA RU

На ножах: Як змінився ресторан Апельсин у Полтаві (до і після)

На ножах
©© Брати Юдіни повністю перетворили ресторан Апельсин у Полтаві лише за 36 годин

Заклад з 90-х перетворився на сучасну Паsтерію.

Ольга Фреймут стала мамою вдругеВчора ведуча Ольга Фреймут і експерт-ресторатор Діма Борисов вирушили на допомогу ресторану Апельсин у Полтаві.  

Власник закладу Петро побудував його 20 років тому, заробивши свої перші гроші від продажу цитрусових.Чоловік сам вигадав назву і зробив дизайн інтер'єру.

Брати Юдіни попрацювали над оновлення концепції та новим іменем ресторану. Лише за 36 годин вони повністю змінили заклад. Як змінився ресторан Апельсин, дивіться у четвертому випуску На ножах у Полтаві.

На ножах 2 сезон 12 випуск

Новини по темі
Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності
Приймаю