На ножах: Як змінився ресторан Апельсин у Полтаві (до і після)

Заклад з 90-х перетворився на сучасну Паsтерію.

Поділитися:

Ольга Фреймут стала мамою вдругеВчора ведуча Ольга Фреймут і експерт-ресторатор Діма Борисов вирушили на допомогу ресторану Апельсин у Полтаві.  

Власник закладу Петро побудував його 20 років тому, заробивши свої перші гроші від продажу цитрусових.Чоловік сам вигадав назву і зробив дизайн інтер'єру.

Брати Юдіни попрацювали над оновлення концепції та новим іменем ресторану. Лише за 36 годин вони повністю змінили заклад. Як змінився ресторан Апельсин, дивіться у четвертому випуску На ножах у Полтаві.