На ножах: Кухаря зі знімального майданчика забрала швидка (відео)

На ножах: Кухаря зі знімального майданчика забрала швидка (відео)

У трєтьому випуску На ножах від 19.04.16 вагітна Ольга Фреймут і експерт-ресторатор Діма Борисов прийшли на допомогу житомирському ресторану "Кабачок".

Поділитися:

28-річний ресторатор Артем розпочав свій бізнес, викупивши частину приміщення в звичайному гастрономі. Через деякий час маленький бар у продуктовому магазині перетворився на повноцінний ресторан, а його власник - на справжнього тирана. Персонал "Кабачка" буквально стогне від брутального ставлення Артема. Нерідко дівчата на кухні плачуть від слів свого керівника.

Аби готувати страви якісно під час повної посадки залу, дівчата витрачали на них більше часу. Просту яєчню подавали протягом 26 хвилин. Масла у вогонь підливав керівник, який підганяв працівників брудною лайкою. "Стравою вечора" стало запечене волосся в стейку. Під час інциденту у Артема остаточно здали нерви. Власник зачинив кухню та відрядив працівників вибачатися перед відвідувачами.

У кухаря Даші розболілося серце. Команда проекту викликала дівчині швидку. Лікарі розповіли: це гіпертонічний криз. Ні керівник, ні колеги не помітили стану дівчини. Якби на кухню вчасно не зайшла Ольга Фреймут, наслідки могли б бути непередбачуваними. Як команда На ножах змінила Кабачок, дивіться в третьому випуску На ножах від 19.04.16