На ножах: Ольга Фреймут і Діма Борисов розкрили секрети першого випуску проекту

На ножах: Ольга Фреймут і Діма Борисов розкрили секрети першого випуску проекту
Фото: знімальна група "Сніданку"

Ведуча та експерт нового проекту На ножах стали гостями програми Сніданок. Вихідний

Поділитися:

Сьогодні гостями ранкового Сніданку. Вихідний стали ведуча нового реаліті-шоу На ножах вагітна Ольга Фреймут і експерт проекту Діма Борисов.

Напередодні прем'єри, яка відбудеться у вівторок, 5 квітня, о 22:00 на телеканалі 1+1, гості розповіли, як знімався проект, і чого глядачам варто очікувати від прем'єрного випуску.

Зйомки тривали чотири місяці, а підготовка – півроку. Наші редактори обдзвонили більше п'яти тисяч ресторанів. Але ми вибрали ті заклади, які дійсно потребують допомоги, для яких відвідувачі – найголовніше, які вірять в проект так само, як віримо в нього ми – розповіла Ольга Фреймут.

У перетворенні ресторанів ведучій допомагає команда авторитетних експертів: відомий ресторатор Діма Борисов, дизайнери інтер'єру Олександр і Володимир Юдіни, психолог, експерт з етикету та інші фахівці.

Ольга і Дмитро розповіли, на що в першу чергу звертали увагу в ресторані, і що найчастіше доводилося змінювати.

Найголовніше в будь-якому місці – продукт і персоніфікація. Відвідувачі хочуть розуміти, до якого шеф-кухаря вони приходять, чим він їх почастує, – поділився Діма Борисов.


Тому ми намагаємося переконати українців, власників малого та середнього бізнесу, що успіх ресторану – це їжа, а не інтер'єр, наприклад. Можна просто неба накрити скатертину з паляницями, і це буде смачно. Якщо ці паляниці приготував той, хто дійсно вміє це робити, – додала Ольга.

Крім того, гості Сніданку. Віхідного розповіли про екстремальну ситуацію, яка трапилася на знімальному майданчику проекту На ножах.

У прем'єрному випуску програми зі свого ресторану втекли адміністратор і офіціантка, не витримавши великого потоку відвідувачів на першій вечері. Вони не були готові до «повної посадки» у своєму закладі. Коли навколо цілодобово працює понад 20 камер, іноді люди показують своє справжнє обличчя. Тому з героями проекту працює команда психологів, допомагає їм не тільки впоратися із ситуацією, але і отримати цінний досвід. Крім того, Діма запрошує кращих адміністраторів зі своїх ресторанів, щоб наші герої могли повчитися у справжніх професіоналів, - коментує Ольга Фреймут.

Нагадаємо, в новому проекті На ножах Ольга Фреймут буде не тільки вказувати на недоліки ресторанів, але і допоможе усунути їх і вийти на якісно новий рівень. Всього за 5 днів ведуча разом з командою кращих експертів перетворить заклад, який знаходиться на межі краху, на успішне місце.

Прем'єра проекту відбудеться 5 квітня о 22:00 на телеканалі 1+1. У першому епізоді Ольга Фреймут і Діма Борисов дадуть нове життя київському кафе, яке дісталося його власниці від покійного чоловіка.

Команда закладу щиро не розуміє, чому відвідувачі оминають його десятою дорогою. Проекту належить не тільки змінити меню й інтер'єр ресторану, а й розібратися, чому весь персонал закладу –  на ножах.