На ножах: Ольга Фреймут може дискваліфікувати ресторан Києва

На кухні ресторану панує антисанітарія, кухарі користуються старим, не придатними до роботи приладдям.

Поділитися:

У сьомому епізоді реаліті-шоу На ножах ведуча Ольга Фреймут і експерт-ресторатор Діма Борисов вирушать на допомогу київському кафе Конто.

Кафе з італійською назвою Конто, що знаходиться поблизу ринку та метро Дарниця, має більш як десятирічну історію. Власниця передала свій ресторанний бізнес в управління двом донькам – Катерині та Аліні, які постійно сваряться через нього.

Сестри нерівномірно розподілили обов’язки у кафе. Старша Катерина – директор, а молодша Аліна – адміністратор та бармен.

Персонал закладу не поважає молодшу сестру, не дивлячись на те, що саме вона виконує основну роботу по управлінню закладом.

Власниці Конто зізнаються, що найчастіше у їхньому закладі відбуваються поминки. Відвідувачі дуже нечасто заходять сюди просто, щоб пообідати.

На кухні ресторану панує антисанітарія, кухарі користуються старим, не придатними до роботи кухонним приладдям. Привести до ладу кухню вони не можуть не тільки через відсутність бажання, а й через елементарну відсутність гарячої води у крані.

Конто, відверто кажу, ви безнадійні. Ваша байдужість просто приголомшила. Ви не включились у роботу. Я не бачу сенсу вкладати сили проекту в Конто, – сказала Ольга Фреймут після першого випробування.

Чи залишиться ресторан Конто в проекті На ножах, та як сестри Катерина та Аліна зможуть подолати непорозуміння, дивіться у сьомому епізоді 31 травня о 22.00.