На ножах: Ольга Фреймут врятує київський ресторан від чвар у колективі

Сьогодні о 22:00 на телеканалі «1+1» глядачі побачать шостий епізод нового реаліті-шоу «На ножах».

Поділитися:

Ведуча Ольга Фреймут та експерт-ресторатор Діма Борисов вирушать на допомогу київським ресторану «Виноградний двір», розташованому на Виноградарі. Історія створення «Виноградного двору» - дуже зворушлива, адже його власниця Тамара вмовила свого чоловіка вкласти в ресторан гроші, які сім'я довгий час і з величезними труднощами збирала на квартиру в Києві.

Тамара 20 років пропрацювала офіціанткою, зібрала професійну команду для ресторану, закупила техніку. Але справи не йдуть, і відвідувачі обходять «Виноградний двір» стороною. Персонал ресторану не поважає Тамару. Так, шеф-кухар навіть не пустив Ольгу Фреймут на кухню, не дивлячись на те, що її запросила сама власниця. Ведучій проекту довелося згадати методи, які їй допомагали потрапляти до закладів у проекті «Інспектор Фреймут».

Для того, щоб продемонструвати персоналу «Виноградного двору» необхідність цінувати комфортні умови роботи, а також об'єднати команду, Ольга ФреймутЯк назвала дитину Ольга Фреймут придумала цікаве завдання. Всі кухарі та офіціанти вирушать на цілий день на кухню санаторію для людей похилого віку, де персонал з великою любов'ю готує здорову їжу з бюджетом 2,5 гривні на людину.

Чи зможе команда «Виноградного двору» прийняти зміни, які підготував їм проект «На ножах», дивіться в шостому епізоді проекту 24 травня в 22.00 на телеканалі «1+1».