Під час зйомок «На ножах-2» у Житомирі власник закладу звільнив всю команду
У житомирському ресторані розгорілися неймовірні пристрасті.
Ольга ФреймутСьогодні о 22.00 на «1+1» телеведуча Ольга Фреймут та найкращий ресторатор України Діма Борисов рятуватимуть від краху збитковий ресторан «Котлета» у Житомирі, що вразив команду проекту «На ножах-2» своєю унікальною концепцією. Справа в тому, що у закладі подають 26 авторських різновидів котлет, рецепти яких створив ідейний натхненник ресторану – учасник кулінарного проекту шеф-кухар Іван.
З-під руки творчого, завзятого та впевненого у власній обдарованості Івана в меню ресторану з’явились котлета у м’ятному соусі, в шоколаді та багато інших неочікуваних поєднань смаку. Шеф-кухар ставиться до своїх страв, як до витворів мистецтва, а ресторан для нього – справа життя та найбільше кохання.
Іван навіть власноруч придбав елементи декору для зали – так «родзинкою» інтер’єру стали різноманітні статуетки зелених жаб. Що думають експерти проекту – дизайнери Олександр та Володимир Юдіни - з приводу такого рішення, дивіться вже сьогодні ввечері.
Незважаючи на незвичайне меню та неймовірні кулінарні «шедеври», заклад уже давно не відвідують гості. Власник ресторану Андрій, який свого часу повірив у талант Івана, втрачає гроші щодня, а на кухні все частіше виникають сварки між дипломованим кухарем Оленою та її керівником Іваном.
Команда проекту «На ножах-2» приїхала до житомирського ресторану «Котлета», щоб розібратися в ситуації, дізнатись причини проблем та допомогти їх вирішити. Для цього Ольга Фреймут замовила всі види котлет з меню. Чи сподобається телеведучій котлета в шоколаді та якою буде реакція професійного ресторатора Діми Борисова на подачу м’ясних страв разом з солодощами, дивіться вже сьогодні о 22.00.
Під час зйомок в ресторані «Котлета» Ольга Фреймут та Діма Борисов вирішили влаштувати цікаве випробування шеф-кухарю Івану. Із зав’язаними очима він мав вгадати на смак свої власні страви, які вважає справжніми кулінарними витворами мистецтва. Та чи зможе впевнений в собі Іван відрізнити одну котлету від іншої та виправдати статус шеф-кухаря?
Команда проекту проводить повний аналіз роботи закладу, щоб визначити його слабкі сторони. Так Діма Борисов розповість власнику «Котлети» Андрію, як потрібно заробляти гроші у ресторанній справі. Детальний майстер-клас з основ ведення успішного бізнесу покажуть у новому випуску реаліті «На ножах-2» сьогодні о 22.00. Крім того, Діма Борисов та Ольга Фреймут дадуть можливість кожному з команди ресторану проявити свої здібності та довести професіоналізм на кухні чи в залі.
Цікаво, що під час зйомок в Житомирі вперше а історії проекту «На ножах» власник закладу прийняв рішення звільнити цілу команду, не дочекавшись навіть висновку експертів. Проте, чи виявиться таке кардинальне рішення правильним, телеглядачі дізнаються зовсім скоро.
Хто насправді винен у проблемах ресторану «Котлета», чому власник закладу вирішив позбавитись своєї команди та як складеться доля житомирського закладу, дивіться сьогодні о 22.00 на «1+1».