Володимир Горянський відпустив вуса і почав колекціонувати зброю

На знімках Горянський у великому кабінеті позує у військовому мундирі з серйозним виразом обличчя.

Поділитися:

У мережі з'явилися фотографії відомого актора Володимира Горянського в новому несподіваному амплуа. На знімках Горянський у великому кабінеті позує у військовому мундирі з серйозним виразом обличчя.

Улюбленого українського актора в такому образі глядачі побачать на екрані телеканалу 1+1 цієї осені в новому комедійному серіалі «Найкращий» тиждень мого життя» - адаптації популярного британського серіалу, знятого продакшном «Імперія Добра» під керівництвом Антона Лірника. Режисером картини виступив Семен Горов.

У серіалі «Найкращий» тиждень мого життя» Володимир Горянський зіграв мужнього генерала у відставці, турботливого батька та люблячого чоловіка. Як зазначив актор, воює його персонаж тільки всередині сім'ї, з нареченим доньки, і в одній з серій ледь не застрелив власного зятя.

За сюжетом персонаж Горянського зустрічає гостей за тиждень до весілля, коли в батьківський будинок приїжджає його донька з обранцем. Досвідчений військовий зі стажем починає перевіряти майбутнього зятя на міцність. Це призводить до яскравих і комічних ситуацій.

У серіалі ніякої стрілянини немає, є тільки мисливська рушниця, з якою генерал один раз з’являється, коли намагається захистити свій будинок від нареченого доньки.

Вся військова колекція батька сімейства висить в більярдній - це зброя, яку він збирає, але там не тільки пістолети, а й старі арбалети, якісь мечі.

Мій персонаж довго «бореться» з зятем, і неможливо передбачити, чи завоює обранець дочки його прихильність, - розповідає Володимир Горянський.

Актор прокоментував зміну іміджу і розповів, що в ролі сучасного генерала опинився вперше:

Я грав військових різних рангів: генералів, рядових, матросів. У цьому плані в мене палітра досить широка. Але сучасного генерала я грав вперше. Мій персонаж у відставці, і намагається застосувати свій суворий військовий характер у будинку. Але його генеральська форма і підтяжки не завжди «працюють» для сім'ї.

Горянський каже, що, напевно, в цьому і полягає внутрішній парадокс і комедійність образу. Він також зазначив, що в реальному житті між ним та серіальним персонажем немає нічого спільного.

У 8-серійній комедії «Найкращий» тиждень мого життя» знімалися українські актори Володимир Горянський, Ольга Сумська, Юрій Горбунов, Костянтин Октябрьський, Катерина Вострікова та інші.

Нещодавно заради ролі в серіалі Центральна лікарня Юрій Горбунов був змушений піти на великі жертви. Читайте, на що пішов ведучий талант-шоу Голос країни заради серіалу.