«Зять» Ольги Сумської розповів, як йому вдалося задобрити свою тещу

Актор Костянтин Октябрський розповів про стосунки з батьками своєї дружини.

Поділитися:

Як знімали інтимну сцену з Володимиром Горянським та Ольгою СумськоюІз 10 жовтня на 1+1 стартує комедійний серіал «Найкращий» тиждень мого життя», який розповідає про найабсурдніші життєві ситуації, що можуть статися з молодятами напередодні весілля. У центрі сюжету – вічна проблема взаємин батьків і дітей.

Батьків нареченої Ольги (в яку перевтілилася актриса Катерина Вострикова) зіграли українські актори Ольга Сумська та Володимир Горянський. Роль нареченого дісталася молодому актору Костянтину Октябрському.

Костянтин Октябрський зізнався, як йому вдалося завоювати прихильністьТест: Якою тещею ви будете? зразу двох тещ – справжньої та з кіно, а також розповів про найнебезпечніші моменти під час зйомок серіалу «Найкращий» тиждень мого життя».

КОНДИТЕР ПРОТИ ГЕНЕРАЛА

Актора на головну роль у серіал «Найкращий» тиждень мого життя» шукали близько місяця. Костянтин Октябрський – один із кількох сміливців, який вирішив перевтілитися в безталанного нареченого, і єдиний, якому це вдалося.

Я так хотів отримати цю роль, що навіть молився за неї. Я вважаю, що в мене є комедійний талант, а ще я люблю грати в комедіях, – зізнається актор.

Актори «Центральної лікарні» Вострікова і Октябрський розповіли про підготовку до весілляКостянтину Октябрському дісталася роль нареченого-кондитера Ігоря. Юнак – справжній віртуоз і лідер. Він добрий, щедрий, легко завойовує прихильність інших. Проте через надмірне бажання сподобатися батькам коханої, Ігор робить багато дурниць.

Щоразу, коли наречений намагається викрутитися з ситуаціях, стає лише гірше. Проте найголовніше, що Ігор дуже любить Ольгу. Саме це допомагає йому побороти всі труднощі.

Кондитер і донька генерала – взагалі не та партія, на яку розраховував батько Ольги. Через це вдома нареченої виникає справжній переполох, – розповідає актор.

ЗНАЙОМСТВО З БАТЬКАМИ

За словами Костянтина Октябрського, його знайомство з батьками нареченої пройшло не так травматично, як в Ігоря. Практично зразу між батьками і дітьми виникли добрі стосунки.

Протягом місяця я мив машину своєму тестю. Потім він почав час від часу впускати мене в дім. Проте зараз у них вдома навіть є мої домашні капці. Я вважаю це своїм досягненням, – жартує Костянтин Октябрський.

Тесть і теща актора, як виявилося, теж гумористи. Нещодавно вони їздили на відпочинок, але перед тим вирішили зробити приємне Костянтину та його дружині.

Щоб ми не сумували в Києві, вони подарували нам путівку – триденну пішу екскурсію на обухівській завод з виробництва туалетного паперу. Усе тому, що вони нас люблять, – каже гуморист.

ПЕРШИЙ ПОЦІЛУНОК ВІД ОЛЬГИ СУМСЬКОЇ

За словами Костянтина Октябрського, серіал «Найкращий» тиждень мого життя» об’єднав багатьох професіоналів, які завжди давали цінні поради.

На знімальному майданчику було дуже класно працювати. У моїх колег дуже гарне почуття гумору, вони розуміють, що і як треба робити, – розповідає актор.

Костянтин Октябрський також зізнався, що найбільше йому допомагали Ольга Сумська та Володимир Горянський – відомі українські актори з десятилітнім досвідом.

Я зразу знайшов з ними спільну мову. Коли мене вперше побачила Ольга Сумська, вони назвала мене синочком і поцілувала, – каже Костянтин.

У серіалі «Найкращий» тиждень мого життя» Ольга Сумська зіграла хорошу тещу. Незважаючи на всі проблеми, які створює наречений, вона допомагає йому побороти труднощі та переконує чоловіка-генерала не сердитися на Ігоря.

4 ПОРАДИ, ЯК ЗАДОБРИТИ ТЕЩУ

1. Обов’язковоїжте все, що вона приготує5 божественних рецептів тістечок, які вразять вашу тещу. Навіть якщо вам не подобається вигляд страви, хваліть її так, наче це найсмачніше, що ви куштуєте в своєму житті.

2. Даруйте квіти не лише коханій, а й її мамі. Мама теж любить квіти.

3. Робіть компліменти тещі. Дуже важливо переконати маму в тому, що вона може довірити вам свою доньку.

4. Жартуйте. Тещі завжди цінують почуття гумору. Проте дуже важливо не перестаратися.

10 кумедних весільних прикмет і забобонівПІДПАЛИ, ПОСТРІЛИ та МОКРИЙ ГОРЯНСЬКИЙ

Серіал «Найкращий» тиждень мого життя» сповнений не лише великою кількістю жартів, а й трюкових постановок.

Один епізод, коли Володимир Горянський падає в басейн, знімали кілька разів. Актору доводилося щоразу швидко сушитися та знову занурюватися під воду.

Для того, щоб зняти пожежу в гаражі, використали справжню піротехніку. За словами Костянтина Октябського, акторам доводилося стояти в задимленій будівлі та чекати на команду «мотор» – лише тоді можна було рятуватися та вибігати на двір.

Вибухи та сльози були дуже натуральними, – розповідає актор.

Також Костянтин Октябський розповів, що серед інших небезпек, з якими довелося зіштовхнутися акторам, були мимовільні постріли з рушниці, стрибок з мосту та завдання шкоди майну генерала (останнє прирівнюється до смерті).

Дивіться «Найкращий» тиждень мого життя» та смійтеся разом із українськими акторами вже з 10 жовтня на 1+1 о 21:00.