10 важливих цитат Опри Вінфрі, які повертають віру в себе

Відома телеведуча надихає рухатися вперед попри все.

Поділитися:

Вона пройшла крізь терни бідного дитинства, знущань і розчарувань. Однак внутрішня сила, працелюбство та цілеспрямованість допомогли їй кардинально змінити своє життя. На сьогодні Опра Вінфрі – телеведуча, яка полонила своєю щирістю серця мільйонів глядачів, акторка, підприємець, перша темношкіра жінка-мільярдер в історії, власниця нагороди Золотий Глобус за видатні досягнення в кіно- та телеіндустрії. Сьогодні, 29 січня, Опрі виповнюється 65 років.

Пропонуємо надихнутися влучними цитатами цієї сильної та розумної жінки, перша з яких – із її промови на Золотому Глобусі.

Я хочу, щоб всі дівчата знали: на горизонті – новий день. І світанок настане тільки завдяки неймовірним і сильним жінкам... А також чоловікам, які б'ються за те, щоб ці жінки стали лідерами і зробили все, щоб ніхто більше не сказав: «Я теж піддалася сексуальному насильству».

Ви зможете досягти будь-якої мети, якщо тільки захочете попрацювати.

Єдині люди, які ніколи не зазнають невдач, – ті, хто не здіймаються на велику висоту.

Люблю, коли мене оточують розумні та компетентні люди. Я завжди можу в них навчитися чомусь новому.

Перетворіть свої рани на мудрість.

Будьте вдячні за те, що у вас є, і в результаті отримаєте значно більше.

Фото: instagram.com/oprah

Те, на чому ви фокусуєтеся, примножується. Якщо ви зосереджуєтеся на чомусь хорошому, отримуєте більше цього. Якщо ви акцентуєте увагу на невдачах і бідності, ви отримуєте більше їх. Навчіться знаходити щось хороше в своєму житті та будьте вдячні за це щодня. Незабаром ваш фокус зміниться, а отже, зміниться і ваше життя.

Ви отримаєте від життя тільки те, що попросите в нього. Не бійтеся, ставте найвищі цілі.

Дуже багато помилок я зробила тоді, коли намагалася задовольнити інших.

Я завжди в русі. І навіть не намагаюся зупинитися. Кожну мить, конфлікт, історію сприймаю як життєвий досвід. Саме тому мені не буває нудно.