8 фільмів для різдвяного вечора, які ніколи не набридають

8 фільмів для різдвяного вечора, які ніколи не набридають

Добірка кінострічок для святкового настрою.

Поділитися:

Якщо одна з ваших рідзвяних традицій — це перегляд улюблених фільмів, тоді наша добірка припаде вам до смаку. Цю вісімку хочеться переглядати знову і знову!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 найкращих мультфільмів, які зігрівають серця

ДУЖЕ ПОГАНІ МАТУСІ-2

Фото: badmomsxmas.com

Весела історія про трьох матусь, які раптом вирішили стати неідеальними. Однак їхні плани перевертають догори-дригом рідні, які вирішили завітати на Різдво до доньок.

Святкова атмосфера, різдвяні мелодії та веселощі — усього цього вдосталь у новій комедії.

До речі, фільм уже показують в українських кінотеатрах. Тож обирайте як вам краще — дивитися його на великих екранах, чи вдома під пледом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 найкращих новорічних фільмів

ЧОТИРИ РІЗДВА

Фото: Кадр із фільму / New Line Cinema

Ще одна порція гумору! Декілька років поспіль закохана пара, Бред і Кейт, проводять свята подалі від рідних. Але цього разу одна прикрість змушує їх зустріти Різдво з родичами... Точніше цілих чотири Різдва, адже батьки героїв розлучилися. Тож Бреду і Кейту потрібно погостювати у чотирьох різних місцях.

КРАСУНЯ І ЧУДОВИСЬКО

Джерело: giphy.com/beautyandthebeast

Ця казка поверне вас у дитинство, адже є ремейком однойменної анімаційної стрічки компанії Walt Disney. Ви неодмінно впізнаєте сцени з улюбленого мультфільму та його героїв. На вас чекає зворушлива історія, багато музики, гарні декорації й костюми та віра в диво.

До слова, Disney планує зняти ще декілька стрічок, що дадуть нове життя відомим мультфільмам. Цього року мають з'явитися фільми Крістофер Робін та Старвелла (спін-оф 101 далматинця).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 нових мультфільмів, на які чекають навіть дорослі

ЕДВАРД РУКИ-НОЖИЦІ

Джерело: americanfilminstitute.tumblr.com

Культовий фільм, у якому є місце радості, захопленню, смутку та, звісно, любові — нехай навіть на перший погляд дивній.

КУЧЕРЯВКА СЬЮ

Джерело: zimbio.com

Хочете, щоб ця маленька кучерявка вам мило усміхнулася, гучно заспівала на показала, як можна жити радісно, навіть коли в кишенях зеро? Тоді неодмінно перегляньте фільм, що став класикою різдвяного кіно.

РЕАЛЬНА ЛЮБОВ

Кожна з сюжетних ліній цієї романтичної комедії по-своєму особлива. Фільм, сповнений романтики та гумору, змушує замислитися про те, що насправді важливе в нашому житті. 

ВІДПУСТКА ЗА ОБМІНОМ

Фото: кадр із фільму

Американська бізнес-леді та англійська письменниця вирішують на певний час змінити звичний спосіб життя. Тож обмінюються оточенням та житлом. І навіть не здогадуються, які пригоди на них чекають!

КВАРТИРА

Фото: кадр із фільму

За версією видання The Independent, це найкращий фільм на тему Різдва. Тут воно представлене як тихе, сповнене радості, дива та самотності свято. До речі, ця стрічка 1960 року отримала 5 нагород Оскар.