Б'юті-антитренди зими 2019

Б'юті-антитренди зими 2019
@stephweizman

Звички, від яких потрібно відмовитись.

Поділитися:

Із моди виходить не тільки одяг, а й різноманітні б’юті-прийоми, яких ми звикли дотримуватися. Які звички у створенні макіяжу, зачіски та манікюру більше неактуальні взимку 2019-го - читайте у нашій добірці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модний макіяж губ на зиму 2019

ЯСКРАВИЙ МАНІКЮР 

Блискітки, каміння, неонові кольори - з такими нейл-прийомами варто попрощатися з приходом зими. Цього холодного сезону ваш манікюр не повинен бути головним акцентом образу. 

pinterest.com

Альтернатива - жіночний нюдовий манікюр, колір якого майже збігається з відтінком вашої шкіри. А для любительок оригінального манікюру - асиметрія, темні кольори та блискуча фольга. 

ПОПЕЛЯСТИЙ БАЛАЯЖ 

Балаяж - техніка фарбування волосся, яка личить усім. Однак цієї зими б’юті-знавці радять модницям більше експериментувати і відмовитись від різкого переходу до платинового блонду. 

@lorealpro

Альтернатива - балаяж із теплими відтінками (карамельний, молочний, світло-коричневий). 

@g.bar.kiev

ТАТУАЖ БРІВ 

Тонкі й чітко намальовані брови варто залишити у минулому. Цього сезону надавайте перевагу природності й мінімалізму.

@kimkardashian

Альтернатива - природні густі брови, форму яких можна коригувати за допомогою гелю для фіксації, туші для брів або легких тіней. 

@diormakeup

ФРАНЦУЗЬКА КОСА 

Ідеально вкладене плетіння відходить на інший план. У тренді прості зачіски й злегка скуйовджене волосся. Однак будьте обережними - ваше волосся завжди повинне мати чистий й доглянутий вигляд.

@lorealhair

Альтернатива - легке плетіння, що додасть вашому зимовому образу невимушеності й романтичності. 

@leletny 

ЗАНАДТО ДОВГІ СТРІЛКИ 

Стрілки, «хвостики» яких виходять далеко за межі повіки, вважаються антитрендом зими 2019. Якщо ви прагнете підкреслити красу й виразність свого погляду, пропонуємо наступні оригінальні альтернативи. 

Альтернатива - геометричні стрілки, створені за допомогою чорних або кольорових олівців, а також класичні чорні стрілки у стилі Одрі Хепберн. 

@lorealmakeup

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні тенденції фарбування волосся зими 2019