Гороскоп кохання 2018 для всіх знаків зодіаку

Рік жовтої земляної собаки - рік спілкування, дружби, накопичення фінансів та удачі!

Поділитися:

2018 рік справді можна назвати оксамитовим! Він пройде під знаком Венери, яка наповнює всіх коханням і благодаттю. Звичайно, ми повинні працювати над собою, але в цілому, м'яка сила планети дозволить все тримати в рівновазі і злагоді. Терпимість і допитливість будуть важливі, як ніколи. Це рік великих змін, і кожен може скористатися підказками долі, провести роботу над помилками і відродити себе. Астролог Сніданку з 1+1 Сімона Бордіна розповіла, чого чекати від усім знакам зодіаку у Новому році

ОВЕН

Рік Венери оживляє вашу любов. Нудно в цьому році не буде. В січні і лютому у вас є відразу дві еротичні гарантії успіху - Юпітер і Венера на вашому боці. Можна віддатися почуттям або провернути декілька афер - вирішувати Вам! Перша половина року буде насичена емоціями, вони допоможуть в бізнесі і в особистому житті. У листопаді в вашому астрокалендарі чудова поїздка. Для деяких з вас це може бути навіть весільна подорож.

ПОРАДА: Бути уважним і не пропускати з виду деталі. Ваш девіз - успіх, адже ваш партнер поруч!

ТЕЛЕЦЬ

Уран входить в ваш знак. Ви побачите, що вже нікому нічого не винні. Ви вже зробили все, що вимагала від вас карма. З 1 січня до 8 листопада планета щастя, і річний регент 2008 року Юпітер переходить в хороший для вас регіон.

До того ж, вам посміхається вдача, коли мова йде про великий вплив і владу, цікаві завдання і грошові пропозиції. Ваша самовпевненість та оптимізм настільки великі, що ваше керівництво замислюється про ваш кар’єрний ріст та збільшення зарплатні. Якщо ви і є керівництво, то готуйтеся до збільшення доходу. А з травня місяця всі позитивні позиції зміцнюватимуться!

ПОРАДА: Не переоцінюйте свої здібності, остерігайтеся необдуманих рішень і вчинків, позбудьтеся зверхності, зберігайте спокій і будьте самостійними!

БЛИЗНЮКИ

Венера з'єднує вас з вашим ідеальним партнером. Це стосується як особистого життя, так і бізнесу. У 2018 році мрії стають реальністю. Венера - зірка любові. Вона владарюватиме цілий рік. Ви житимете з партнером, який вдячний вам за все, кохає вас і присвячує вам багато часу. Однак початок Нового року буде не дуже хвилюючим. З 7 січня Венера вступить у ваш будинок партнерства, і разом з тим почнеться суперперіод: ви вперше зустрінете свій ідеальний тип людини - сексуального, дотепного чоловіка.

ПОРАДА: Важливі документи потрібно підписувати в березні. У вас буде значно більше грошей!

РАК

Цей рік принесе вам кохання і справжню дружбу! Чи задумувалися ви, що існує щось на зразок божественного коханця? Або що десь є ваша друга половинка, яка володіє ключем навіть до самим таємних місць вашої душі, розуміє вас, допомагає вам, коли це необхідно? З астрологічної точки зору він є, і ви можете зустріти його в 2018 році. У бізнесі з'явиться партнер, який буде доповнювати вас і просувати проекти з ще більшою ретельністю і терпимістю!

ПОРАДА: усі бачать, що ви серйозно налаштовані на досягнення успіху у кар'єрі - скористайтеся цим та заручіться підтримкою. Не варто терпіти відносини, які не мають майбутнього. Краще прийняти рішення - і тоді відкриється шлях до істинної любові. Ви будете віддані, як ніколи!

ЛЕВ

Ви повинні за можливості почати новий рік з далекої подорожі. Там на вас чекає екзотична любовна історія. Наступний еротичний апогей починається з початку весни - 21 березня: одинаки почнуть завойовницьку місію і залишать за собою низку розбитих сердець. П

рекрасний час настане з 28 червня до 15 липня - це найкраща мить для шлюбних пропозицій. У відносинах виникає чудове відчуття, якщо партнери справді підходять один одному. Це сприятливо вплине на трудову діяльність, і ви звернете гори!

ПОРАДА: на вас чекає таке життя, яке ви собі завжди уявляли. Довіртеся зіркам, не бійтеся своїх почуттів і кохання. Постарайтеся м'якше обійтися з тими, з ким ви більше не спілкуєтеся, особливо в діловій сфері!

ДІВА

Рік Венери зачаровує вас і перетворює в зірку. Любов стає такою досконалою і всеохоплюючої, що вам не втекти від неї. Мрії збуваються, навіть такі, в які ви самі вже не вірили. Забудьте про свою боязкість, вона властива вам від природи, але це ще не означає, що нічого не можна змінити. Більше мужності, радісних експериментів - і ви готові до «Оскару» в коханні і кар'єрі!

ПОРАДА: не пропустіть можливість отримати нагоду добробуту і щастя в коханні. Припиніть все бачити в чорному світлі і постійно скаржитися – це буде сильний рік, як і ви!

ТЕРЕЗИ

У 2018 році Уран підкидає вам подарунок - вашого ідеального коханця. Венера керуватиме роком, вона є вашим особистим покровителем, тому не пропустіть момент свого щастя. Ви матимете у своєму розпорядженні силу, яка може стати магічною.

ПОРАДА: в березні буде неспокійно, зберіться і сконцентруйтеся на головному. Рухайтесь вперед, і у вас все вийде, головне не зупинятися. Ваш ідеальний партнер буде поруч!

СКОРПІОН

Цей рік принесе чудові почуття. Юпітер у вашому знаку, і це краща ознака для партнерства. У вас суперперспективи! Обидві планети Венера і Юпітер готують для вас не випадкових партнерів, а виключно індивідуумів першого вибору. Навіть Скорпіонів, які перебувають в тривалих відносинах, це підштовхує до експериментування. Але будьте обережні, у кожної троянди є шипи, тому не відключайте свою інтуїцію, і вона допоможе піднятися в бізнесі, закрити борги і просунутися вперед.

ПОРАДА: ваше тіло одержимо хворобливою пристрастю здоров'я та фітнесу, балуйте його ванними, масажами і кремами, не забувайте про соки і вітаміни!

СТРІЛЕЦЬ

Венера подбала про ваш банківський рахунок. Ви можете дуже вирости і піднятися в цей рік, єдина умова - вам потрібно навчитися рахувати. Інакше кажучи, вам потрібно змінити напрямок вашого погляду - НЕ дивитися на ідеальне щастя, а тверезо і прагматично займатися своїм матеріальним становищем. Важливим є те, що у вас зараз в гаманці, а не в якомусь віддаленому майбутньому.

ПОРАДА: стабілізувати своє життя на роки вперед. Не погоджуйтеся ні на що в серпні 2018 року - ризикуєте більше втратити. Буде великий професійний ривок в червні - не пропустіть нагоду!

КОЗЕРІГ

Рік Венери будить в вас пристрасть. Відбудуться зміни, які вас дуже потішать, все стане краще! Вам належить випробувати багато почуттів, може статися любовна історія, наповнена пристрастю і нерозумними вчинками. Тішить тільки те, що вона буде короткою, проте залишить слід у вашому житті. Пам'ятайте, перш ніж бути з партнером всього свого життя, ви можете зробити помилку і закохатися в людину, яка не гідна вас.

ПОРАДА: спробуйте жити і любити, як ви хочете. Головне вчасно зупинятися і робити висновки!

ВОДОЛІЙ

Таких чудових часів не було вже років 3 - так довго сидів Сатурн в секторі вашого особистого життя. Тепер все стає знову гарячим, зухвалим, вільним. Вам всього мало - і у флірті, і в сексі. Приходить час насолоди в достатку. Отже, вирішуйте встати в світлі рампи і бути присутнім скрізь, де є наймиліші люди. Для неодружених це буде легше, так як ревнощі не загальмують стрімких пригод. Ваше особисте життя оживає.

ПОРАДА: не прагніть розвивати відносини без почуттів. Приходить час, коли ви більше не будете самотні, адже навіть найбільш волелюбна жінка вважає за краще постійне партнерство, а чоловікам доведеться зробити вибір!

РИБИ

Це ваш кращий рік! Ви щасливі, ви самодостатні і впевнені в собі. На початку року ви отримуєте в подарунок від свого партнера його безумовну відданість. У лютому ви станете хорошою командою. У березніви відчуєте надійність свого партнера. У квітні починається ідеальна весна, яка нерозривно переходить в казкове літо. Осінь стає незабутньо прекрасною. Для неодружених січень принесе любов, ймовірно з людиною, яку ви добре знаєте. Космос робить вас прекрасним!

ПОРАДА: не довіряйте нікому, вірте собі і своїй інтуїції і не бійтеся зізнатися в коханні - вам воздасться!