Приголомшливі новорічні прем'єри: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Програма 1+1

Дізнайтеся, що показуватиме телеканал 1+1 найближчим часом.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Сам удома», у понеділок о 15:00

Комедію «Сам удома» сміливо можна назвати класикою зимових фільмів. За пригодами сміливого й кмітливого хлопчика Кевіна Маккаллістера обожнюють спостерігати глядачі в усьому світі. За сюжетом велика родина Маккаллістерів збирається провести різдвяні канікули в Парижі. Напередодні поїздки в будинку панує переполох, і ніхто не звертає уваги на наймолодшого члена родини — 8-річного Кевіна. В кінці-кінців родина забуває про нього, і хлопчик залишається сам удома. Спершу Кевіну така ситуація здалася справжнім щастям, але згодом він розуміє, що йому доведеться мати справу з небезпечними грабіжниками.

«Сам удома-2», у понеділок о 17:15

У продовженні історії Кевіна Маккаллістера його родина знову загубить найменшого напередодні Різдва. Цього разу Кевін помилково потрапить до Нью-Йорку. Однак хлопчик зовсім не засмучений з цього приводу. У нього залишилася татова кредитна картка, і він може зняти номер у найдорожчому місцевому готелі!

Фото: Кадр з фільму «Сам удома-2»

«Новорічний Вечірній квартал», у понеділок о 20:20

Почніть святкувати 2019 рік разом з гумористами Вечірнього кварталу! 31 грудня о 20:19 тільки на 1+1 дивіться яскравий Новорічний Вечірній квартал. 

Концерт DZIDZIO «SUPER-PUPER», у понеділок о 2:45

У новорічну ніч телеканал 1+1 покаже телеверсію концерту SUPER-PUPER популярного українського співака Dzidzio, який відбувся 26 травня на Арені Львів. Виступ став першим в рамках масштабного туру Україною. У Львові виконавець презентував новий альбом із однойменною назвою SUPER-PUPER, до якого увійшли популярні хіти: Я і Сара, Павук, Чекаю. Цьом.

Концерт «MONATIK. ВІТАМІН D», у понеділок о 20:15

У новорічну ніч телеканал 1+1 покаже телеверсію Live Show тренера Голосу країни-9 і судді Танців з зірками MONATIK. ВІТАМІН D, який з аншлагом пройшов 20 жовтня в київському Палаці спорту.

«Скажене весілля», у вівторок о 20:25

За сюжетом фільму, дочка директора районного краєзнавчого музею Василя Середюка, красуня на ім’я Катя, повертається з Франції. Причому повертається не сама, а з нареченим – темношкірим кардіохірургом на ім’я Франсуа. Для консервативного Середюка це стає справжнім шоком і він намагається зробити усе, аби зірвати весілля і при цьому не посваритися з донькою.

«Свінгери», у вівторок о 22:15

1 січня телеканал 1+1 покаже першу українську секс-комедію Свінгери, сповнену гострими жартами й відвертими сценами. У центрі сюжету — дві пари, які вирішили урізноманітнити своє інтимне життя. У фільмі знялись співачки Оля Полякова, Даша Астаф’єва, актори Анна Саліванчук, Олексій Вертинський, В'ячеслав Довженко, Любомир Валівоць.

«Ідеальні незнайомці», у вівторок о 04:15

Семеро друзів збираються разом за вечерею. Вони вирішують зіграти в гру, що заключається у прочитанні вголос усіх СМС, що приходять протягом вечора, а також відповіді на дзвінки по гучномовцю. Вони навіть не можуть собі уявити до чого призведе така відвертість! 

Фото: Кадр з фільму «Ідеальні незнайомці»

«Сам удома-4», у середу о 20:25

Пітер Маккалістер хоче розійтися з Кейт і починає жити з молодою коханкою. Згодом на новорічні свята у новий дім приїжджає й Кевін. Тут й починаються нові пригоди нашого улюбленця!

Фото: Кадр з фільму «Сам удома-4»

«Новорічний корпоратив», у середу о 22:15

Клей повинен укласти з одним клієнтом контракт, адже інакше закриють підрозділ, в якому він працює. Чоловік вирішує влаштувати грандіозний корпоратив, який має неодмінно справити позитивне враження на клієнта та схилити його до укладення контракту.

Фото: Кадр з фільму «Новорічний корпоратив»

Концерт Ірини Федишин, у четвер о 22:15

У тиждень новорічних прем'єр на 1+1 не пропустіть неймовірний концерт неперевершеної Ірини Федишин. 

«Льодовиковий період», у неділю о 20:25

Захоплююча історія про чудних звірів, які живуть в доісторичну еру. Хто сьогодні не знає доброго тигра Дієго, веселуна лінивця Сіда, чудної білки Скрет, мамонтів Мальфреда та Еллі? Всі вони уже давно стали нашими улюбленими героями, які при першій же згадці, викликають усмішку на нашому обличчі.

Фото: Кадр з мультфільму «Льодовиковий період»

Концерт Ольги Полякової «Королева ночі», у неділю о 22:30

Грандіозні декорації, вражаючі костюми та, звісно, неймовірний запал Ольги Полякової! 18 листопада глядачі 1+1 побачать феєричне шоу «Королева ночі» на власні очі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поп-діва Оля Полякова виконала нові пісні на шоу «Королева ночі»