Що подарувати Козорогам на Новий рік?

Новий рік: Що подарувати Козерогам | 1+1
Фото: Getty Images

Зірки допоможуть зробити правильний вибір.

Поділитися:

Новорічні свята – це час магії, затишних сімейних вечорів та теплих сюрпризів. Аби не прогадати з подарунком на Новий рік та потішити близьких, друзів та колег – ми радимо дослухатися до зірок. Якщо ти не знаєш, що подарувати консервативному – читай wish-лист прямо зараз!

Козороги – цілеспрямовані лідери, які точно знають, що хочуть отримати від життя. Вони ніколи не будують повітряні замки та досягають успіху в будь-якій справі. Догодити їм важко, але тільки не з нашими порадами.

 Джерело: giphy.com

Бізнес-аксесуари

Козороги справжні працелюби, які завжди піклуються про кар’єру. Ти не помилишся, якщо подаруєш їм трендовий чохол для девайсів або гравійовану ручку. Вони завжди все контролюють та мають чіткий план дій, тож стильний планер – також гарний варіант подарунка.

 Фото: Unsplash

Улюблений аромат

Парфуми – чудовий новорічний подарунок, особливо якщо ти знаєш смаки Козорога. Ідеальний аромат для представників цього знаку – ледь відчутний та делікатний. Обирай класичні варіанти з натуральними інгредієнтами, але краще дізнавайся про вподобання знайомої чи знайомого особисто.

Фото: Unsplash

Приємні враження

Один із найкращих подарунків, що залишиться з нами назавжди – незабутні емоції. Влаштуй Козорогу день релаксу та подаруй абонемент до SPA. Якщо ти стовідсотково знаєш його вподобання, то придбай квитки на концерт улюбленого гурту або виставу.

Фото: Pexels

Ювелірні прикраси

Козороги надають перевагу стриманості у всьому. Якщо ти хочеш потішити близьку людину коштовностями, то обирай те, що ніколи не вийде з моди. Ідеальними варіантами для цього знаку стануть класична обручка, браслет або ланцюжок.

Фото: Pexels

Теплий подарунок

Представники цього знаку нічого так не бояться, як холоду. Вони ще ті мерзляки. Подаруй їм теплий шарф, handmade светр або в’язані шкарпетки з новорічними мотивами. Так ти одразу розтопиш їхнє серце та врятуєш від морозів.

Фото: Unsplash

Нові знання

Козороги ніколи не стоять на місці. Вони обожнюють розвиватися та отримувати корисну інформацію. Бажаним подарунком для них стануть сертифікати на курси, майстер-класи та нові книжки.

Фото: Unsplash.com

Побутові дрібнички

Порядок всюди – важливий аспект для Козорогів. Вони люблять, щоб все було на своєму місці. Скринька для коштовностей, альбом для сімейних фотографій або стильний органайзер для одягу – чудовий подарунок для цього знаку.

Фото: Pexels

Не забудь про гарне оформлення та додай до сюрпризу букет квітів. Такий подарунок точно не залишить байдужим Козорога!

А якщо хочеш ще більше дізнатися про смаки Козорогів, дивись відео:

Читай також:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11.