Що подарувати Ракам на Новий рік?

Новий рік: Що подарувати Ракам | 1+1
Фото: Unsplash

Зірки допоможуть зробити вибір.

Поділитися:

Щоб вибір подарунків на Новий рік став приємним, а не змушував хвилюватися, варто враховувати особливості характеру твоїх друзів та родичів. Сьогодні пропонуємо тобі дізнатися, що варто дарувати на свята .

Представники цього знаку – консервативні люди. Їх потішать корисні речі. Раки навіть зрадіють тому, що вже мають. Вони не байдужі до всього, що створює сімейний затишок. Заразом вони естети, тож цінують не лише вміст подарунка, а і його зовнішній вигляд.

Джерело: giphy.com

Приємні емоції

Щоб Раки зраділи твоєму подарункові, він не обов'язково повинен бути матеріальним. Хорошим варіантом презента стане сертифікат у салон краси або на спа-процедури. Важливо, аби подарунок приніс позитивні емоції, які ще довго додаватимуть тепла у холодні зимові дні. 

Фото: Freepik

Ювелірні прикраси

Купуючи дорогоцінні аксесуари для Раків, варто звернути увагу на білі метали – платину, срібло або біле золото. Каміння, до слова, теж має бути світлих відтінків.

Фото: Cornelia Ng, Unsplash

Побутова техніка

Речі, які полегшать життя, Раки оцінять належним чином. Представники цього знаку сприйматимуть такі подарунки як піклування про них. Саме тому пилосос, блендер чи електрочайник подарують Ракам позитивні емоції.

Фото: Unsplash

Речі для інтер’єру

Раки понад усе цінують комфорт власної оселі. Їм важливо, щоб речі гармоніювали одна з одною, але водночас були зручними і корисними. Обираючи подарунок, можна звернути увагу на незвичні подушки, цікаві картини або навіть оригінальні меблі.  

Фото: Kari Shea, Unsplash

Вінтаж

Ракам подобаються красиві речі. Особливо їм до душі ті, які мають історію. Вінілова платівка відомого музиканта чи старовинна скринька для прикрас приємно здивують представників цього знаку.

Фото: Unsplash

Доповнити подарунок для Раків можна красивими квітами, які додадуть особливості твоєму сюрпризу.

Для того, щоб точно не помилитися з вибором, дивись відео: 

Читай також, як здивувати інші знаки зодіаку:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11.