Що подарувати Рибам на Новий рік?

Новий рік: Що подарувати Рибам | 1+1
Фото: instagram/lydiaemillen

Дізнавайся, як здивувати сюрпризом.

Поділитися:

Напередодні Нового року нам хочеться зробити приємне найближчим людям. Адже побачити їхні сяйливі усмішки — найкращий подарунок під ялинку. Для того, щоб вразити їх своїм сюрпризом було легко, пропонуємо тобі звернутися за порадою до зірок. Особливості кожного знаку зодіаку підкажуть, як зробити вражаючий презент. Сьогодні ми підготували декілька ідей для

Представники Риб загадкові та мрійливі. Вони мало цінують матеріальні блага, схильні довіряти своїм почуттям. Їх легко образити і важко повернути втрачену довіру. Рибам подобаються подарунки, які створені спеціально для них, мають особливий сенс, тому над презентом доведеться почаклувати, аби додати йому унікальності. 

Джерело: giphy.com

Романтичний подарунок

Представники цього знаку зодіаку оцінюють все не розумом, а емоціями. Тому практичні подарунки для них не підійдуть. Натомість варто зосередитися на сюрпризах, які подарують багато вражень. Вони точно довго згадуватимуть такий презент і будуть вдячні тобі. Обирай вечерю в ресторані чи політ на повітряній кулі, щоб вразити Риб до глибини душі. 

Фото: SJ Baren, Unsplash

Зв'язок із водою

Не дивно, що вода приваблює Риб. Дивуй абонементом в басейн, походом до аквапарку чи поїздкою на море. Таким подарунком вони точно будуть задоволені.

Фото: Lightscape, Unsplash

Мистецтво

Риби — творчі особистості. Вони цікавляться живописом, музикою, балетом. Можеш обирати будь-що: похід до театру, на концерт або картину, яка ідеально доповнить інтер'єр оселі. 

Фото:  Stephanie Harvey, Unsplash

Книги

Їх дарувати важче, ніж будь-що інше. Якщо ти не знаєш, який жанр обрати, зупинись на романтичних історіях. Для мрійливих Риб такі книги — найкращий подарунок. 

Фото: Toa Heftiba, Unsplash

Речі, зроблені своїми руками

Риби понад усе цінують увагу, витрачені час і зусилля для створення особливого для них подарунка. Не біда, якщо у тебе немає хисту до малювання чи рукоділля. Ти можеш написати вірш, зібрати спільні спогади, зробити вітальну листівку чи приготувати печиво. Покреатив — і Риби будуть у захваті. 

Фото: Monika Grabkowska, Unsplash

Щоб краще пізнати мрійливих Риб, дивись відео: 

Читай також: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11.