Що подарувати Скорпіонам на Новий рік?

Новий рік: Що подарувати Скорпіонам | 1+1
Фото: Freepik

Читай поради зірок.

Поділитися:

Пошук новорічних подарунків – справа не з легких. Але якщо ти знаєш, що полюбляють різні знаки зодіаку, то з вибором ідеального презента проблем не буде. Мерщій дивись, що дарувати вибагливим та обирай свій варіант.

Скорпіони – люди, які чарують природним магнетизмом. Вони мають сильний характер та люблять бути в центрі уваги. Інколи жалять прямолінійністю, але не зі зла. Цей знак називають найбільш таємничим та містичним. Але ми знаємо їхні смаки, тому від подарунків із нашої добірки Скорпіон буде в захваті!

Джерело: giphy.com

Ретро-подарунки

Попри те, що представники цього знаку стежать за останніми тенденціями моди, вони обожнюють вінтажні та класичні речі. Ретро-костюми, старий фотоапарат із плівкою або вінілові програвачі – точно вразять примхливого Скорпіона.

Фото: Unsplash

Містика

Скорпіони обожнюють все, що пов’язано з містикою, магією та інтригою. Їм сподобаються амулети, карти Таро та навіть куля передбачень. Якщо ти хочеш обрати щось менш екстравагантне – подаруй детектив або фантастику з таємничим сюжетом.

Фото: Unsplash

Техніка

Скорпіонам подобається дорога техніка, яка стане надійним помічником у справах. Новий ноутбук, телефон або планшет – представники цього знаку оцінять такий недешевий подарунок. І не забудь про гарний дизайн!

Фото: Unsplash

Парфуми

Ідеальний аромат для Скорпіонів – парфуми з поєднанням різноманітних мотивів: мускусу, квітів, цитрусів або кориці. Вони люблять чуттєву гаму запахів, яка надає їм привабливості та особливості. Такий подарунок дуже делікатний, тож краще поцікався у представників цього знаку, який аромат їхній улюблений.

Фото: Unsplash

Стильні аксесуари

Представники цього знаку захоплюються модними аксесуарами: гаманець зі шкіри, ексклюзивна сумка або трендові пальчатки. Скорпіонів особливо потішить подарунок, якщо він буде дизайнерським та неординарним. Вони цінують у речах якість та статус.

 Фото: Getty Images

Прикраси

Ювелірні прикраси – ідеальний подарунок для представників цього знаку. Вони обожнюють дорогі та вишукані речі. Ти не помилишся, якщо вибереш щось екзотичне: масивні прикраси з орнаментом, авторські коштовності або вироби з незвичних матеріалів.

Фото: Getty Images

Зв'язок із хобі

Скорпіони – люди, які мають безліч захоплень: фотографування, танці, музика або написання віршів. А ще вони люблять, коли їхні вподобання поділяють. Якщо знаєш пристрасті Скорпіона – подаруй йому тематичний презент. Так ти точно завоюєш його серце!

Фото: Unsplash

Користуйся нашими порадами, але не забувай про особливі смаки та вподобання твого Скорпіона. 

Дивись відео та дізнавайся ще більше про варіанти подарунків для Скорпіонів:

Читай також:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11.